fbpx

Vil Land Rover bygge en ‘Sedan’?

Rygter siger, at Land Rover kan være i gang med at bygge en ‘Sedan’

Det er kommet frem under et interview, at Land Rover kunne have planer om at bygge en ‘Sedan’. Tankerne om en “Road Rover” kunne gå hen og blive en elektrisk bil, til markedet i 2019.

Hvor man normalt ser store SUV’ere og offroad’er fra bilproducenten, vil den nye ‘Sedan’ derfor være stik modsat, altså en lille personbil som skal bygges på platformen fra den kommende Jaguar XJ.

Med de informationer, gik designeren Kleber Silva straks i gang, og fik tegnet sig frem til denne skitse af en ‘Road Rover Velar Sedan’, som i vores øjne godt kunne gå hen og blive lidt af en frækkert!

Skitsen drager design elementer fra den store Velar SUV, som vi ligeledes mener er en af de frækkeste SUV’er på markedet lige nu. Fronten bære præg af den store grill, LED forlygter og luftindtag mens bilen har fået samme fælge som den store SUV.  Bagpå er der indsat nogle Range Rover baglygter, og bilen har fået en fed guld-lakering.

Bliver elektrisk
Men når alt kommer til alt, så siger rygterne jo at hvis bilen bliver en realitet, så bliver den med en elektrisk motor, faktisk hele to af slagsen. Og det betyder, at bilen ikke får behov for de mange luftindtag.

Når ‘Road Rover’ går i produktion, så vil den benytte sig af en aluminiums platform fra den næste Jaguar XJ. Bilen får firehjulstræk, og man satser på at ‘Road Rover’ får en rækkevidde på 482 kilometer. Men lad os se hvad der sker. Der er jo trods alt nogle år til 2019, hvor den skal lanceres.

[nggallery id=712]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.