fbpx

Vil Land Rover bygge en ‘Sedan’?

Rygter siger, at Land Rover kan være i gang med at bygge en ‘Sedan’

Det er kommet frem under et interview, at Land Rover kunne have planer om at bygge en ‘Sedan’. Tankerne om en “Road Rover” kunne gå hen og blive en elektrisk bil, til markedet i 2019.

Hvor man normalt ser store SUV’ere og offroad’er fra bilproducenten, vil den nye ‘Sedan’ derfor være stik modsat, altså en lille personbil som skal bygges på platformen fra den kommende Jaguar XJ.

Med de informationer, gik designeren Kleber Silva straks i gang, og fik tegnet sig frem til denne skitse af en ‘Road Rover Velar Sedan’, som i vores øjne godt kunne gå hen og blive lidt af en frækkert!

Skitsen drager design elementer fra den store Velar SUV, som vi ligeledes mener er en af de frækkeste SUV’er på markedet lige nu. Fronten bære præg af den store grill, LED forlygter og luftindtag mens bilen har fået samme fælge som den store SUV.  Bagpå er der indsat nogle Range Rover baglygter, og bilen har fået en fed guld-lakering.

LÆS OGSÅ:
Den nye Audi A4 er blevet 120 kilo lettere

Bliver elektrisk
Men når alt kommer til alt, så siger rygterne jo at hvis bilen bliver en realitet, så bliver den med en elektrisk motor, faktisk hele to af slagsen. Og det betyder, at bilen ikke får behov for de mange luftindtag.

Når ‘Road Rover’ går i produktion, så vil den benytte sig af en aluminiums platform fra den næste Jaguar XJ. Bilen får firehjulstræk, og man satser på at ‘Road Rover’ får en rækkevidde på 482 kilometer. Men lad os se hvad der sker. Der er jo trods alt nogle år til 2019, hvor den skal lanceres.

[nggallery id=712]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.