fbpx

Land Rover afslører åben Evoque Convertible

Land Rover har netop udgivet informationer om den åbne Evoque Convertible

Land Rover bekræfter, at verdens første eksklusive kompakte SUV-cabriolet kommer på markedet i 2016. Det sker gennem frigivelsen af en unik underjordisk testfilm. 40 meter under Londons gader fik den første prototype af Land Rovers nye Range Rover Evoque Convertible ekstraordinært tilladelse til at køre i det 42 km lange netværk af Crossrail-tunneller under en anderledes udviklingstest.

Teknikerne fik mulighed for at køre i den tilslørede Evoque Convertible med taget nede, langt væk fra nysgerrige blikke.

Den korte film starter med, at den avancerede cabriolet med kran sænkes ned i netværket af tunneller, inden den kører gennem en række forhindringer i tunnellen, der har en diameter på 6,2 meter.

Murray Dietsch, Director of Land Rover Programmes: “Tunnellerne er ikke færdige endnu, så det var en unik mulighed for at undersøge bilens terrænkøreegenskaber i et ukendt område.”

Range Rover Evoque er ingen nybegynder inden for underjordiske eventyr. Ved lanceringen i 2011 kørte den 5-dørs udgave gennem Edge Hill-tunnellen i Liverpool, den første tunnel i verden, der blev boret under en storby.

Land Rover frigiver flere detaljer om denne eksklusive nye kompakte SUV-cabriolet senere i år. Den bliver bygget sammen med 5-dørs- og coupé-modellerne af Evoque på Land Rovers fabrik i Halewood i Storbritannien, og den kommer på markedet i 2016.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.