fbpx

Lamborghini Aventador LP 700-4 Pirelli Edition udgivet

Kommer som coupé og roadster

Lamborghini har introduceret en ny Aventador LP 700-4 Pirelli Edition. Bilen skal symbolisere firmaets store og lange samarbejde med Pirelli.

Den nye Aventador får en speciel to-delt lakering på eksteriørdelen. Men du kan vælge to forskellige designs, hvor den første indeholder et matsort lakeret tag, stolper, spejle og motorklap. Det får kontrast af højglans lakering i følgende farver: Giallo Spica, Rosso Mars, Bianco Isis, Nero Aldebaran, Grigio Liqueo eller Grigio Ater.

Anden mulighed bliver højglans sort lakering på de øverste dele af bilen, med kontrast af en af følgende matte farver: Bianco Canopus, Nero Nemesis, Grigio Adamas eller Grigio Titans – på chassiet.

Den nye Aventador Pirelli Edition kommer både som coupé udgave og som åben roadster, og der er allerede åbent for bestillinger. Prisen er ikke udgivet endnu, men de første leveringer er sat til at komme allerede tidligt næste sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.