Lærlingen stoppede biltyve

En 19-årig tømrerlærling stoppede biltyve, som havde stjålet svendens bil

Lærlingen stoppede biltyve, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Da tyvene kom ud igen, var gode råd dyre

 

Formiddagen var ikke som den plejer for den 19-årige tømrerlærling Mikkel Nielsen, da han skulle køre en mindre gravko hjem til sin mester. Da han kom kørende med den, kom mesterens kassevogn nemlig kørende forbi, som var blevet stjålet dagen forinden.

Mikkel satte efter biltyvene, som kørte til den lokale Rema1000 for at handle. Imens de var derinde, parkerede Mikkel sin gravko foran bilen og ringede efter sine kolleger.

 “Jeg havde håbet, at mine kolleger ville komme, inden tyvene kom ud af Rema1000, men pludselig kom de ud igen.”

Men pludselig kom de ud igen, og så skulle der tænkes hurtigt. Derfor satte Mikkel sin gravko ind under kassevognen og løftede den op i luften da tyvene steg ind i bilen.

“Jeg vidste, at bilen var forhjulstrukket, så da tyvene steg ind i bilen, løftede jeg forenden på bilen, fortæller Mikkel til fagbladet 3F.”

I næste øjeblik hoppede de to biltyve ud af bilen med et bat. Mikkel tog hurtigt nøglerne og løb ind i Rema1000 og råbte på hjælp. I mellemtiden var tyvene stukket af. Læs den fulde historie her.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!