Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Kør selv en dansk McLaren MP4-12C!

Nu har du mulighed for at køre en Mclaren MP4-12C, se her hvordan!

Piger, I kender det. Kæresten skal have noget helt specielt. Men hvad giver I ham? Fyre – når den gamle fylder rundt, skal han have en oplevelse.

Men hvad gør man med en mand i sin bedste alder, som allerede har prøvet det meste? Fælles for begge situationer er, at man da giver ham et gavekort til en McLaren MP4-12C!

Nu kan du nemlig komme ud bag rattet eller som passager, i den eneste danske, grønne, Mclaren MP4-12C! 15 minutter bag rattet, koster 849 kroner!

Og du kender sikkert metoden allerede. Den kan nemlig bookes direkte på www.SportsCarRental.dk, som også er det firma der blandt andet har biler som Lamborghini Gallardo Superleggera, Ferrari 458 Italia, Audi R8 mm.

Du kan også betale mere, og få mere tid i bilerne. Så det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Der skal dog lige gøres opmærksom på, at du jo selvfølgelig ikke køber en mulighed for at pryle bilerne, men en tur bag rattet. Og vi skulle lige hilse at sige, at den grønne er en vild dyt!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.