fbpx

KONKURRENCE: Vind en årskalender fra Liqui Moly

 

Nu kan du stikke afsted med den stærkt begrænsede og eksklusive kalender fra Liqui Moly

STORT TILLYKKE til Andreas Lerche Kallehave, som blev den heldige vinder af denne konkurrence!***** OPDATERING *****Vi er blevet forhindret i at finde en vinder på fredag klokken 12:00, så derfor findes vinderen samme dag klokken 20:00, altså nu på fredag!<3 <3 <3 <3 KONKURRENCE!! <3 <3 <3 <3Vind en årskalender til dit værksted eller kontor, fra LIQUI MOLY!Nu kan du vinde den stærkt begrænsede årskalender fra Liqui Moly, som indeholder en masse billeder af fede biler og lækre damer! Den starter allerede nu her i december måned, så du skal skynde dig!Vi finder en vinder nu på fredag klokken 20:00, blandt alle som har liket denne video. Du skal være velkommen til at dele den!Vil du se hvilke damer der findes i de forskellige måneder, så kan du smugkigge lidt på billederne, i denne artikel: https://pro-street.dk/ny-vaerksteds-kalender-liqui-moly/Held og lykke!Snapchat: ProStreetDKInstagram: ProStreetDKwww.Pro-Street.dk

Slået op af Pro-Street.dk i Mandag den 3. december 2018

– Vi beklager for det skæve kamera, og den ringe kvalitet i forhold til vores tidligere LIVE videoer

Vi har fået fat i en stærkt begrænset og eksklusiv årskalender fra det tyske motorolie firma Liqui Moly. Og den kan du stikke afsted med!

LÆS OGSÅ:
Kør langt på literen og vind en Suzuki Splash

Kalenderen starter allerede i december i år, og derfor finder vi en vinder allerede på fredag klokken 20:00!

Sådan deltager jeg

Hvis du gerne vil stikke afsted med denne kalender, så du kan hænge den op på dit værksted, kontor eller hvor den nu end måtte passe ind, så skal du gøre som følger:

1: Log ind på Facebook, og find vores Facebook page live video. Hint: Du kan klikke lige her.

2: Når du trykker på “Like” på denne video, så deltager du automatisk i konkurrencen, om at vinde den eksklusive kalender!

3: Se med, når vi på fredag klokken 20:00 finder en vinder!

Hvis du vil se nærmere på hvilke biler og babes der er at finde i kalenderen, så kig mere på denne artikel, hvor vi i galleriet viser dig de lækre billeder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.