fbpx

Nu kommer der lovlig gaderæs i København

Racedays.dk arrangerer lovlige gaderæs arrangementer i København i 2018

Pressemeddelelse

Racedays.dk ser frem til 2018!

Snart er det varmt i vejret igen, og vi kan så småt begynde at glæde os til at det bliver streetrace sæson igen.

Siden Racedays.dk afsluttede sæson 2017, har vi været i gang med at finde ud af hvordan sæson 2018 skal foregå. 2017 var et år med nogle spændende nyheder i form af forbedringer af eksisterende lokationer, og en ny lokation i Vojens, hvor der bliver kørt 402 meter.

Vi ser frem til at komme tilbage til vores 201 meter lokation i Skjern, hvor vi kører åbner vores egen sæson d. 20. april. Der ud over kører vi den 15. juni, 3. august og 14. september.

Gentager ræs-succesen ved Auto Show i Odense

Vi kommer også til Odense, hvor vi gentager successen og afholder streetrace i forlængelse af Auto Show i Odense Congress Center d. 11. august. Der ud over kører vi den 28. april, 16. juni og holder sæsonafslutning den 15. september.

LÆS OGSÅ:
Biltest: Audi A3 Limousine vs Mercedes-Benz CLA

Der bliver også 402 meter streetrace på Fighter Wing Skrydstrup to gange i 2018 den 9. juni og 25. august.

Aalborg droppes lidt endnu

Måske har man lagt mærke til, at vi ikke har nævnt Aalborg endnu. Dette skyldes, at vi har valgt at køre den lokation i garage pt. på ubestemt tid.

Grunden hertil er, at der har været for lidt opbakning fra det nordjyske gaderæs-miljø, på trods af at vi forsøgte at efterleve de rammer streetrace miljøet har efterspurgt.

Danmarksmesterskab i streetrace kommer til hovedstaden

Til gengæld kan vi bruge vores energi på at lave noget nyt et andet sted i landet, hvor folk har efterspurgt et lovligt alternativ til gaderæs.

Derfor har vi været i dialog med Hvidovre Kommune, som har givet os tilladelse til at afholde to arrangementer på Kystholmen i Hvidovre.

Arrangementerne kommer til at foregå lørdage d. 5. maj og 18. august. Der kommer til at blive kørt 201 meter i seks timer fra 14-20.

LÆS OGSÅ:
Koenigsegg One:1 besøger København!

Vi glæder os rigtig meget til at komme til Storkøbenhavn, da vi har fået mange henvendelser siden vi startede, samtidig med at det giver deltagerene i DMStreetrace muligheden for at komme øst for Storebælt.

[nggallery id=713]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.