fbpx

Kommende Polo GTI får større motor

Ny Polo GTI får større motor og flest heste i manuel udgave

Den næste Volkswagen Polo GTI, bliver bygget på den faceliftede Polo. Den får en mere sportslig forkofanger, ny GTI frontgrill, og røde detaljer hist og her. Polo GTI får blandt andet også LED kørelys, en sportsundervogn samt 17-tommer alufælge. Bag på kommer den med en sportskofanger og dobbeltudstødning. Nye LED forlygter kan tilkøbes.

I kabinen får den et sportsrat med flad bund, sportssæder med det velkendte GTI design, blanksort lakeret dele, røde detajler for at lave en kontrast samt aluminums pedaler.

Under hjelmen er den 1,4-liters TFSI motor blevet udskiftet med en ny større 1,8-liters TSI motor med 192 hestekræfter og 320 Nm. Polo GTI får en seks-trins manuel gearkasse, og vælger du den med en syv-trins DSG gearkasse, må du altså gå lidt ned i power, da den så kun yder 192 hestekræfter og 250 Nm.

Men til trods for forskellene, kan begge biler ramme 100 km/t på 6,7 sekunder mens topfarten sættes ind ved 236 km/t.

Den nye Volkswagen Polo GTI vil være klar til bestilling senere i denne måned, og de første modeller leveres til februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.