fbpx

Kom til gratis Ford kørekursus, hvis du er mellem 18-24 år

Ford inviterer 18-24 årige til gratis kørekursus ved Bella Center – skal du med?

Pressemeddelelse
Den 1. og 2. september inviterer Ford til det verdensberømte kørekursus Driving Skills for Life ved Bella Center i København. Kurset henvender sig især til unge i alderen 18-24 år, som ifølge tal fra Rådet for Sikker Trafik er involveret i en tredjedel af landets trafikulykker.

Driving Skills for Life er et køreteknisk kursus for unge mellem 18-24 år, der gerne vil blive bedre til at køre bil. Formålet med kurset er at forbedre unges kørekompetencer, da det ofte er dem, der er impliceret i alvorlige ulykker i trafikken.

Tal fra Rådet for Sikker Trafik viser, at unge i alderen 18-24 år er impliceret i en tredjedel af samtlige trafikulykker, selvom de kun udgør 10 pct. af befolkningen. Derudover viser statistikken, at unge billister mellem 18 og 19 år har seks gange større risiko for at blive involveret i en ulykke end deres forældre. De primære årsager er, at de unge mangler erfaring, har drukket eller er ukoncentreret, når de sidder bag rattet.

Vær beruset i ædru tilstand
Fords kørekursus Driving Skills for Life er gennem de sidste 10 år blevet holdt i USA, Frankrig, Italien, Tyskland, Spanien og England, og har været med til at give over en halv million unge bedre kørekompetencer. Kurset lanceres nu for første gang i Danmark.

”Vi glæder os utrolig meget til at introducere Driving Skills for Life i Danmark. Vi har allerede fået masser af tilmeldinger, og vi håber, at kurset ikke kun vil være med til at forbedre de unges køreegenskaber, men også tallene fra Sikker Trafik,”siger kommunikationschef hos Ford, Lene Dahlquist.

Til kurset vil deltagerne via sjove øvelser blandt andet lære, hvordan man forbedrer sin køre- og bremseteknik, sin afstandsbedømmelse, og hvordan man undgår frontale sammenstød.

Derudover vil deltagerne også komme til at opleve, hvad der sker, når man kører, mens man tager selfies, opdaterer Facebook etc. Der vil desuden være mulighed for at iføre sig et såkaldt ”drunk driving suit”, der reducerer både syn, hørelse og motorik. Formålet er, at deltagerne via øvelser kan se i hvor høj grad alkohol reducerer kroppens evne til både at agere og reagere.

Læs mere om Driving Skills for Life og tilmeld dig her.

 

Praktisk information:
Driving Skills for Life afholdes ved Bella Center i København. Kurserne ergratisog henvender sig primært til unge i alderen 18-24 år. Du kan tilmelde dig Driving Skills for Life her.

Adresse:

Bella Center
Center Blvd. 5,
2300 København S

Dato:
1/9 2015 kl 10.00-13.00 (afsat til medier)

1/9 2015 kl 14:00-18:00

2/9 2015 kl 9:30-13:30

2/9 2015 kl. 14:00-18:00

[nggallery id=464]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.