fbpx

Kom ind i det nye år med masser af ny bilviden [Konkurrence]

 

Vind bøger spækket med ny bilviden, så du er helt klar på alle nyhederne i 2016!

Pro-Street.dk udlodder hele 10 stk. af bogen Biler for Feinschmeckere 2016 samt 5 stk. af hver af Årets Biler 2016 og Bil Revyen 2016 i samarbejde med både Bil Magasinet og Feinchmeckere Media.

Det betyder, at du nu kan starte det nye år med flere hundrede siders ny bilviden for 2016! Husk at bekræfte dig på bekræftelses e-mailen, der bliver sendt straks efter tilmeldingen er udfyldt.

Der bliver trukket lod blandt alle de korrekt tilmeldte deltagere den 8 januar 2016 klokken 20:00, og vinderne modtager deres præmiere straks efter.

Alt du skal gøre er, at tilmelde dig konkurrencen som du finder et link til lige her:

Konkurrencen er afsluttet – vinderne er fundet og kontaktet

Alt det med småt:
Når du tilmelder dig konkurrencen, bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Pro-Street.dk. Nyhedsbrevet kan til en hver tid afmeldes, og er IKKE spam. Husk at udfylde alle felter korrekt samt kun vælge ét af produkterne til sidst i tilmeldingen.

Konkurrencen er ikke betalt af de sponserende givere, og produkterne kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen er ikke købsbetinget og vinderen findes den 8 januar 2016 klokken 20:00, blandt alle de korrekt tilmeldte deltagere. 

Det er derfor super vigtigt, at man får gennemført tilmeldingen via den bekræftelses e-mail der bliver sendt straks efter tilmeldingen til konkurrencen. God vind!

Skal du være en god ven, og sprede konkurrencen til dine venner? Så husk at dele artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.