fbpx

Kom ind i det nye år med masser af ny bilviden [Konkurrence]

 

Vind bøger spækket med ny bilviden, så du er helt klar på alle nyhederne i 2016!

Pro-Street.dk udlodder hele 10 stk. af bogen Biler for Feinschmeckere 2016 samt 5 stk. af hver af Årets Biler 2016 og Bil Revyen 2016 i samarbejde med både Bil Magasinet og Feinchmeckere Media.

Det betyder, at du nu kan starte det nye år med flere hundrede siders ny bilviden for 2016! Husk at bekræfte dig på bekræftelses e-mailen, der bliver sendt straks efter tilmeldingen er udfyldt.

Der bliver trukket lod blandt alle de korrekt tilmeldte deltagere den 8 januar 2016 klokken 20:00, og vinderne modtager deres præmiere straks efter.

Alt du skal gøre er, at tilmelde dig konkurrencen som du finder et link til lige her:

Konkurrencen er afsluttet – vinderne er fundet og kontaktet

Alt det med småt:
Når du tilmelder dig konkurrencen, bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Pro-Street.dk. Nyhedsbrevet kan til en hver tid afmeldes, og er IKKE spam. Husk at udfylde alle felter korrekt samt kun vælge ét af produkterne til sidst i tilmeldingen.

Konkurrencen er ikke betalt af de sponserende givere, og produkterne kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen er ikke købsbetinget og vinderen findes den 8 januar 2016 klokken 20:00, blandt alle de korrekt tilmeldte deltagere. 

Det er derfor super vigtigt, at man får gennemført tilmeldingen via den bekræftelses e-mail der bliver sendt straks efter tilmeldingen til konkurrencen. God vind!

Skal du være en god ven, og sprede konkurrencen til dine venner? Så husk at dele artiklen!

LÆS OGSÅ:
Kør langt på literen og vind en Suzuki Splash

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.