fbpx

Køretøjets udvikling – de skøre modifikationer

Der var engang, hvor en bil bare var en bil

Et køretøj var en enhed, som skulle bringe dig fra a til b uden andre ting at forholde sig til, men tiderne har ændret sig.

Når der bliver lavet et køretøj, som folk kan lide, vil der naturligvis komme forsøg på afkast fra det i håb om, at de nymodificerede customs vil blive endnu mere populære. Alt skal være større og glimte mere – det er efterhånden et spørgsmål om det udtryk, som det giver, mere end den reelle kvalitet kørslen giver.

Gode eksempler på denne slags køretøjer som Hummer limousinen, festlastbilerne til studenterkørslen og den noget mere ekstreme Mini Cooper limousine. Elsker man at vise sig frem i denne slags køretøjer er der faktisk udbydere i Danmark, der tilbyder udlejning af sådanne monstre, som man kan boltre sig i for sig selv eller med vennerne – med al den øl, champagne og festmusik, der nu engang hører til.

LÆS OGSÅ:
500 hk i W12 Toureg

De danske udgaver

Når man tænker på store modificerede køretøjer, tænker man naturligvis på USA, fordi alt derovre bare er større, hurtigere og stærkere.

Men selv i Danmark har man nået et punkt, hvor disse supervogne er blevet en naturlig del af vores hverdag – eller i hvert fald weekenden og ved festlige lejligheder. En af de efterhånden mest karikerede traditioner blandt danske unge er de festlastbiler, man lejer, når der er studenterkørsel.

Det, der startede med blot at være en hestevogn, har udviklet sig til festlastbiler, hvor det med tag blot er en partybus, men uden tag er kendt som en Cabrioletbus – alle disse muligheder er udviklet til dagens Danmark for at tilpasse sig de mange nye krav.

Mini Cooper limousinen – et laboratorieforsøg

Som en naturlig konsekvens af at have teknologien til at forsøge ting, så forsøges det naturligvis – uanset hvor vanvittigt det end måtte virke. Så længe pengene er til det, er der ingen der siger nej.

LÆS OGSÅ:
Fem ting du ikke vidste om Sebastien Loeb

Mekanikere i Las Vegas har skabt denne dramatiske Mini Cooper limousine, der med sine 8,2 meter ikke længere kan gå under kategorien ”mini”.

Bilen blev simpelt forklaret skåret midt over, og så fyldte man ellers bare 5 meter mere på i mellemkødet for at skabe den nu legendariske Mini Cooper Limousine.

Køretøjet kan ses i denne artikel.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.