fbpx

Køreteknisk kursus: Trænger du til en genopfriskning?

Til køreteknisk kursus på Amager

 

Køreteknisk kursus: Trænger du til en genopfriskning?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Vi kender det alle sammen. Vinteren nærmer sig Danmark, og sneen følger med. Når først at den falder, går trafikken næsten i stå. Mange danske bilister er ikke vandt til, eller synes i hvert fald ikke godt om, at køre i snevejr, hvorfor det ofte går en Anelse langsomt i trafikken, når at vejen først er blevet dækket til.

 

Men for at komme denne frygt til livs, og give de danske bilister mere erfaring på et anderledes føre, ja så tilbyder landets køretekniske anlæg faktisk kørekurser til kursister, som ønsker at blive bedre rustet, under ordnede forhold.

 

I denne video har vi fulgt med, da et hold kursister blev sendt på glatbanen i deres egne biler på Storkøbenhavns Køretekniske Anlæg i Kastrup. Her oplevede kursisterne hvordan det føles at køre med sommerdæk på en ’sneglat’ vej, og samtidig fik de oplevelsen af forskellen fra det våde underlag til den tørre vej.

 

[youtube]0njOuBRfKzE[/youtube]

 

Efter et par timers undervisning med en instruktør, var der ingen tvivl om at kursisterne havde haft en underholdende dag. Men samtidig en lærerig dag.

 

I videoen følger vi en kursist, som fortæller at hun kan bruge undervisningen i hendes daglige kørsel. Hun er sælger, og kører derfor meget. I vinterperioden kører hun ofte på snoede landeveje, hvorfor erfaringerne fra kurset helt sikkert kommer hende til gode. Og samtidig blev hun meget overrasket over, den store effekt det havde ved sommerdæk på galt underlag.

 

Vil du selv ud og have genopfrisket oplevelsen, eller vil du bare gerne ud og have noget ny erfaring?

 

Så tag kontakt til nogle af landets store køretekniske anlæg for muligheder til kurserne. Det fås i mange varianter, enten for unge, for lidt ældre, for meget erfarne eller også kan du foreslå din chef det – så kan han sende dig og dine kollegaer ud og få én op opleveren!

 

Tak til Storkøbenhavns Køretekniske Anlæg og Tvarnøs Køreskole, samt deltagerne på kurset.

 

[nggallery id=677]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.