Her kører Ford Fiesta ST race under jorden

Ford har udsendt en video, hvor Rallykøreren Elfyn Evans kører race i den nye Fiesta ST 400 meter under jorden

Pressemeddelelse

Ny Ford Fiesta ST giver bedre ydeevne og mere kontrol end førhen. Men hvad gør man når man ikke kan udnytte det i byen? Man kører til en af Europas største saltminer 400 meter under jorden, hvor man kan slå sig løs med de 200hk fra den 1.5-liters EcoBoost-motor.

Ford valgte saltminen, der med et 60-kilometers netværk af tunneler og konstante 16 grader, er det perfekte sted at teste den nye Fiesta ST. Lyden af den nye Fiesta ST forstærkes yderligere af omgivelserne, der kan få et smil på enhver bilentusiasts læber.

”Tunnelernes ærefrygt og muligheden for a vise den nye Fiesta ST på forskellige underlag var en stor del af beslutningsprocessen for at finde en unik lokation,” fortæller Leo Roeks, Ford Performance Director. ”Det er ikke en typisk racerbane, men vi kunne stadig vise bilens fulde potentiale.”

I videoen, der hører til Fords serie ’Europe’s Greatest Driving Roads’, ser man Elfyn Evans, der på spektakulær vis suser afsted gennem minerne i den nye Fiesta ST.

Den nye Fiesta ST kommer til salg i Danmark i sommeren. Priserne starter fra 274.800 kr. for Fiesta ST (ST1) med tre døre og fra 279.840 kr. for Fiesta ST (ST1) med fem døre. Alle priser er inklusiv levering.

[nggallery id=858]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!