fbpx

Kør på ferie i Volkswagen Grand California

To varianter af Grand California, gør kør-selv-ferien til en leg

Når dørene åbner op til messen Ferie for Alle i Herning den 22-24 februar, er det med et væld af nyheder inden for ferie og afslapning.

Blandt de mange udstillere er Volkswagen Erhvervsbiler, som har taget et eksemplar med af den gigantiske Volkswagen Grand California, som er en ombygget Volkswagen Crafter med baderum, køkken og soveværelse.

Den nye bil giver campingbus-konceptet en ny dimension, da man med Grand California udvider sit program af autocampere med en ny dreng i 6-meter klassen.

Ud over baderum, soveværelse bagerst i bilen og køkken, finder du også køjesenge til børn.

Lanceres i to versioner

Når Volkswagen præsentere den nye kæmpe model, så lanceres den i to varianter. De kommer til at hedde Grand California 600 og en Grand California 680.

Tallene dækker over bilernes totallængde i centimeter, som dog ikke er den eneste forskel på bilernes to størrelser. Grand California 600 er nemlig den høje udgave med en dobbeltseng der giver to sovepladser, som ligeledes kan bestilles med en soveplads over førerens placering forrest i bilen.

LÆS OGSÅ:
TEST: Ford Mondeo sætter firmakonkurrenterne til vægs

Grand California 680 er lavere, og er designet til to personer. Den har også en dobbeltseng bagerst i bilen, og fælles for begge biler er at de kommer med en 2,0-liters TDI-dieselmotor, som yder 177 hestekræfter, DSG-gearkasse og forhjulstræk.

Priserne for Grand California 600 starter på 699.000 mens du må slippe 737.000 kroner for Grand California 680.

Proppet med udstyr og muligheder

Volkswagen Grand California er proppet med udstyr og muligheder, og her gennemgår vi kort nogle af dem.

Som standard kommer den med køkkenet, og et baderum som måler 830 x 830 mm.

Der er udvendig belysning over skydedøren. Dertil er der mulighed for at tilslutte en udvendig bruser med indstillinger for vandtemperaturen.

Et elektrisk trinbræt kører ud under skydedøren, og gør derved ind- og udstigningen lettere.

Grand California er udstyret med dobbelt-myggenet i skydedøren. Dertil er bilen proppet med fede muligheder.

Du kan blandt andet styre højtalerne i opholdskabinen via bluetooth, for på den måde via f.eks en smartphone, tablet eller PC, at kunne høre musik uafhængigt af bilens ordinære infotainment system.

LÆS OGSÅ:
SD Series 2009

Forsæderne foran i Grand California kan drejes 180 grader, så man kan sidde ansigt til ansigt med passagererne.

I kabinen er der også et stort spisebord, med plads til et måltid for fire personer.

Som en del af køkkenet, får du et 70-liters køleskab med fryseboks, som kan trækkes ud. Derudover er der adgang til dét udefra, via skydedøren. Der er også installeret et gaskomfur med to blus, en vask samt forskellige skabe, skuffer og udklappelige opbevaringsrum.

I badområdet er Grand California udstyret med både toilet og bad, ,en klapbar vask, holder til fastgørelse af badeartikler, et skab med integreret toiletpapirholder, håndklædeholdere og en tagluge til at få noget udluftning. Grand California kan rumme 110 liter ferskvand, og når du træder ind på baderummet skal du ikke lede efter kontakten til lyset – for det tænder automatisk, som standard.

Ekstraudstyret gør den ekstra lækker

Hvis du vil smide endnu flere penge efter din Volkswagen Grand California, kan den udstyres med yderligere køjesenge, et panoramaglastag, et ekstra airconditionanlæg bagerst i bilen, en markise, en cykelholder, campingbord og campingstole som kan opbevares i fløjdørene.

LÆS OGSÅ:
Derfor skal du se Fast and Furious 7

Hvis du skal op nordpå i kulden, kan det standardmonterede gasvarmeanlæg udvides til at fungere som gas-strøm og diesel-strøm-baseret varmeanlæg. Du kan også få lagt et solcelleanlæg på taget, eller få installeret satellitparabolantenne til tv-modtagelse. Og så er der selvfølgelig også mulighed for en LTE-Wi-Fi-hotspot router.

Oplev bilen på Ferie for Alle

Hvis du ønsker at den store autocamper skal have andet end forhjulstræk, så tilbydes bilen også med 4MOTION-firehjulstræk. Det er med samme antal hestekræfter og motor under hjelmen.

Og hvis du vil se bilen live, så kan den opleves den 22-24 februar på Ferie for Alle messen, på standen for Volkswagen Erhvervsbiler.

[nggallery id=1021]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.