fbpx

Kør langt med en kendt og vind en Skoda Citigo

 

For andet år i træk udfordrer Shell FuelSave danske bilister til at komme længst på literen

 

Kør langt med en kendt og vind en Skoda Citigo, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Kør langt på literen og vind en Skoda Citigo. Torben Chris, Mai-Britt Vingsøe eller Julie Berthelsen kan blive din co-driver. Det hele afvikles under kyndig ledelse af ambassadøren for Shell FuelSave, Casper Elgaard

 

Shell inviterer nu for andet år i træk til DM i Brændstof med Shell FuelSave.

 

DM i Brændstof foregår i tre etaper. I første etape finder radiostationen NOVA fm i alt 15 deltagere – 5 jyder, 5 fynboer og 5 sjællændere. Det foregår live i radioen fra den 28. april til den 2. maj, hvor du kan ringe ind og kvalificere dig ved at vide mest om økonomisk kørsel.

 

I anden etape mødes de fem sjællændere ved en event på Sjælland den 9. maj, de fem fynboer ved en event på Fyn den 10. maj, og de fem jyder ved en event i Jylland den 11. maj. Alle steder under kyndig ledelse af ambassadøren for Shell FuelSave, Casper Elgaard.

 

 

 

 

De fem skal hvert sted konkurrere om, hvem der kan køre en rute med brug af mindst brændstof. Vinderne skal den 13. maj repræsentere hver deres landsdel ved DM i Brændstof sammen med en kendt co-driver fra samme sted.

 

Sjællænderne kører sammen med radio- og tv-vært Mai-Britt Vingsøe, jyderne med standupkomiker Torben Chris, og fynboerne med sangerinde Julie Berthelsen.

 

Du kan læse mere om hele FuelSave begivenheden ved at se videoen og klikke dig videre derfra!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.