fbpx

Koenigsegg One:1 besøger København!

For cirka 2 uger siden, var dette monster af en superbil i København. Se billeder og video her!

Vores første artikel med #ViTømmerTelefonen*01 bevidner om, at dette år med garanti bliver vildt. Der er allerede Rigtig mange superbiler, sportsvogne og hurtige specielle GTI’ere ude og rulle på de danske veje, så snart solen skinner. Det har med alt sandsynlighed noget at gøre med de mange leasing firmaer, som får almindelige danskere ud og køre i deres drømmebiler for små penge. Det kan vi andre jo bare nyde godt af!

Men intet mindre end en Koenigsegg One:1 (One to one) fik vi selv spottet i København, da den for et par uger siden var forbi byen i en kort periode. Vi fik tippet fra de mange unge drenge, som udgør en hel gruppe af “Danske Carspotters”, og måtte selvfølgelig straks i tøjet og ind og se bilen live.

Bilen du ser, er en Koenigsegg One:1, som der kun er produceret seks eksemplarer af. Fordi bilen er så hurtig, kaldes den ikke en sportsvogn. Heller en en superbil. Men en Hyperbil.

LÆS OGSÅ:
Top Gear optager juleafsnit i Indien

Den er bygget på en Koenigsegg Agera R, men er dog næsten 100 kilo lettere. Og så har den intet mindre end 1.340 hestekræfter!

0-100 km/t klares på 2,8 sekunder, mens 12 sekunder betyder en fart på 3o0 km/t. Topfarten sættes ind ved intet mindre end 440 km/t, og de 400 km/t klares efter blot 20 sekunder. Alt sammen kommer fra centermotoren, som er en 5,0-liters V8 de selv har bygget. Til trods for at bilen ligner et tung sag, så vejer den kun 1.360 kilo. Det skyldes blandt andet at chassiet er fremstillet i kulfiber, og kun vejer 72 kilo.

-We like!

[nggallery id=560]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.