Koenigsegg Jesko udsolgt på Geneve Motor Show

 

Først blev 83 solgt, og derefter de sidste på fem dage

Lige meget hvor mange penge du har, så kan du ikke længere blive den første ejere af den nye superbil Koenigsegg Jesko, for alle 125 biler er nemlig allerede solgt.

Superbilen som fik sin præsentation på dette års Geneve Motor Show, var allerede solgt i 83 eksemplarer inden showet begyndte, mens de resterende blev solgt kun fem dage efter.

Hver bil koster fra 2.8 millioner dollars.

I følge Koenigsegg selv, blev der allerede solgt 83 Jesko modeller før bilen overhovedet var vist frem. Men det er ikke første gang at det er sket, for brands som Aston Martin, Bugatti og Lamborghini har også solgt flere af deres biler før præsentationen eller meget kort tid efter.

CEO i Koenigsegg, Christian Von Koenigsegg fortæller, at produktionen af Koenigsegg Jesko er den største i firmaets historie.

Starter produktionen i 2020

Den omfattende produktion af Koenigsegg Jesko, starter i begyndelsen af 2020. Man satser på at kunne producere en bil om ugen.

Den lynhurtige Jesko er bygget til at kunne køre på vejen, og de mange heldige købere kan vælge mellem to forskellige varianter, én til banekørsel og én med fokus på topfart.

Under hjelmen får superbilen sine kræfter, fra en 5,0-liters V8 motor med twin turbo, som yder hele 1.280 hestekræfter på standard brændstof, og intet mindre end 1.600 hestekræfter på E85 oktan.

En endnu hurtigere Jesko er også allerede på vej under navnet Jesko 300, som bygges med det formål at nå en topfart på intet mindre end 482 km/t!

[nggallery id=1039]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!