Køb fejlfri brugtbil

Find din næste fejlfrie bil
Med et nyt samarbejde mellem Applus Bilsyn og AutoUncle.dk, er det nu blevet muligt at få et endnu større indblik i hvilke biler der er mere fejlfrie end andre.

Og det er godt, hvis du skal ud og købe ny brugtbil. Fejlstatistikkerne på brugte biler, som er synet af Applus Bilsyn bliver nemlig tilgængelige, hvilket de ikke har været før for forbrugeren.

Syner 500.000 biler årligt
Med en erfaring på næsten 500.000 bilsyn om året, giver statistikken et omfattende indblik i bilernes fejlfrie historie. I fremtiden kan du se hvor mange fejl en typisk bil fra en fabrikant har, helt ned til model og årgang. Derudover kan du se hvilke fejl, der er de typiske på modellen.

Intelligent brugtbilsøgning
Når du søger efter en bestemt bil på Autouncle.dk, bliver alle landets annoncer scannet med at hav af oplysninger. Søgeren kan sættes til at søge efter over 100 kriterier som ‘aircondition’, ‘kørte kilometer’ og så videre.
Tysk mellemklasse er bedste bud
Biler som VW Passat, Audi A4 og BMW 3-serie er helt i top hvad angår et godt køb og en lav fejlprocent. Vil man lidt ned i kategori, er det Skoda Fabia og Peugeot 407 som er gode bud.
Helt i bund på fejlprocenter står Toyota Avensis og Audi A4 i de nyeste generationer. Det giver en konklusion om at en tysk brugt mellemklassebil som Passat, A4 og 3-serie er gode muligheder hvis man skal gøre et godt køb.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!