fbpx

Køb fejlfri brugtbil

Find din næste fejlfrie bil
Med et nyt samarbejde mellem Applus Bilsyn og AutoUncle.dk, er det nu blevet muligt at få et endnu større indblik i hvilke biler der er mere fejlfrie end andre.

Og det er godt, hvis du skal ud og købe ny brugtbil. Fejlstatistikkerne på brugte biler, som er synet af Applus Bilsyn bliver nemlig tilgængelige, hvilket de ikke har været før for forbrugeren.

Syner 500.000 biler årligt
Med en erfaring på næsten 500.000 bilsyn om året, giver statistikken et omfattende indblik i bilernes fejlfrie historie. I fremtiden kan du se hvor mange fejl en typisk bil fra en fabrikant har, helt ned til model og årgang. Derudover kan du se hvilke fejl, der er de typiske på modellen.

Intelligent brugtbilsøgning
Når du søger efter en bestemt bil på Autouncle.dk, bliver alle landets annoncer scannet med at hav af oplysninger. Søgeren kan sættes til at søge efter over 100 kriterier som ‘aircondition’, ‘kørte kilometer’ og så videre.
Tysk mellemklasse er bedste bud
Biler som VW Passat, Audi A4 og BMW 3-serie er helt i top hvad angår et godt køb og en lav fejlprocent. Vil man lidt ned i kategori, er det Skoda Fabia og Peugeot 407 som er gode bud.
Helt i bund på fejlprocenter står Toyota Avensis og Audi A4 i de nyeste generationer. Det giver en konklusion om at en tysk brugt mellemklassebil som Passat, A4 og 3-serie er gode muligheder hvis man skal gøre et godt køb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.