fbpx

Køb din næste sportsvogn, i Italien

Italien sælger ud af sportsvogne, så det er tid til at gøre et kup

 

Køb din næste sportsvogn, i Italien, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Køb din sportsvogn i Italien
Efter at støvlelandet er kommet i krise, vælger mange af de italienske bilejere at sælge ud af deres dyre sportsvogne. Det betyder at mange biler som Porsche, Ferrari mv. er på vej ud af landet til spotpriser.

 

Senest kom vi i bekendtskab med en fyr, som havde indkøbt en Porsche 911 Carrera S. Den havde han hentet hjem fra Italien, til samme pris som han kunne købe en normal Porsche 911 for. Tal fra de italienske myndigheder viser også, at eksportsalget tredoblet på de første seks måneder.

 

13.633 biler er sendt af sted i de første måneder, modsat 4.923 biler i samme periode sidste år. Og Porsche udgør hele 200 eksemplarer – om ugen!

 

Går efter skatteforholdene
Fiat, som står bag produktionen af Ferrari og Maserati, har ligeledes mærket et fald i salg på deres biler. Man forventer at det rammer et fald på 47 procent, i 2012.

 

Myndighederne i Italien, går samtidig efter bilejernes skatteforhold for at inddrage nogle af de 20 mia. euro (ca. 149 mia. kroner), som Italien skal spare hen over de næste år. Og der har været gevinst af den store kalibre.

 

Senest fangede myndighederne en 44-årig mand i hans Ferrari F40. Han manglede at betale omkring 8 mio. euro, altså 59,5 mio. danske kroner, siden 2006.

 

[nggallery id=701]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.