fbpx

Klassisk BMW E36 M3 fra Japan kan blive din


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/shortcodes/gallery.php on line 124

Med under 85.000 km på tælleren, er der potentiale for en bil der stiger i værdi

Nu kan denne klassiske BMW E36 M3 Coupé fra 1995 blive din! Den står i øjeblikket i Japan, klar til at blive eksporteret.

Bilen er venstrestyret og fremstår i den originale gule ‘Dakar Yellow’ lakering, og med alcantara på sæderne.

Fælgene er de velkendte originale M3 fælge, kaldet ‘Double Spoke Type 1’ med BMW MOTORSPORT indgraveret.

Under hjelmen lægger en 3,0-liters motor, som kun har kørt 83.720 kilometer fra ny! Derfor er der stort potentiale for at få en bil til landet, som kun stiger i værdi.

Der er fuld servicebog på bilen, og i hele bilens levetid har den været opbevaret i en opvarmet garage samt kørt af en ikke-ryger ejer.

Hvis du vil se mere til bilen, kan du finde den på dette opslag (på Facebook).

Den sælges fra Facebooksiden ‘JDM Auction Watch’, til en pris af 15.200 Euro (Lige knap 113.400 danske kroner). Herefter skal der selvfølgelig betales afgifter mv. Prisen er inkl. fuld forsikring.

Se billederne af bilen herunder:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.