fbpx

Kia Pro Ceed GT i ny reklamefilm

Kia lancerer en ny reklame, for den allerede godt solgte Kia Cee’d. Den fås både som SW, hatchback og i en fræk GT

 

 

Det er ikke nogen nyhed, at Kia er ude med deres frække Pro Cee’d GT, men nyt er deres reklame film for varianten. Imens flere bilfabrikanter bruger danske skuespillere og locations til deres reklamefilm, sidder man som slutbruger også og æder dem mere råt. Der er pludselig noget man kan forholde sig til. En skuespiller man kender og har set før.

 

Pro Cee’d GT er en fræk lille hatchback, som vi så første gang tilbage i 2013. Den klarer 0-100 km/t på bare 7,7 sekunder, og flere medier har rost den til skyerne. For selvom den koster fra 349.995 kroner, føles den ikke billig, og giver derved de traditionelle GTi’ere kamp til stregen på prisen.

Under hjelmen yder den 204 hestekræfter fra en 1,6-liters turbo benziner med en seks-trins manuel gearkasse og en topfart på 230 km/t. Psst, fik vi fortalt, at den også fås som Van?

LÆS OGSÅ:
Paris Hiltons pink Bentley mistede sin bagkofanger

 

[nggallery id=708]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.