Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Kia bygger badass Stinger til SEMA Show

SEMA Show er på trapperne, og Kia vil bygge en badass Kia Stinger hertil

Når dette års SEMA Show ruller af stablen i Vegas, bliver det med Kia som deltager. I et samarbejde med West Coast Customs, har de nemlig fået bygget en lavere, bredere og langt mere badass Kia Stinger, end den normale produktionsmodel.

Bilen får et widebody kit, som består af langt bredere skærme, en ny diffuser, en ny blanksort front grill, kulfiber vinger og detaljer, 21-tommer fælge, fire afgangsrør og en helt masse andet. Kabinen får også en overhaling, men Kia vil ikke ud med detaljerne herfor.

Det er uvidst om den ombyggede Kia Stinger får nogle motoropgraderinger. I USA kommer den som standard med en 2,0-liters turboladet firecylindret motor med 255 hestekræfter samt en mere kraftig 3,3-liters biturboladet V6-motor med hele 365 hestekræfter. Rygter siger, at en 5,0-liters V8 også vil ramme modelprogrammet, og når bilen lander på SEMA Show, kan man håbe på den får lidt ekstra power – og måske lander på de 500 hestekræfter?

Kia Stinger modellen får ikke lov til at stå alene til SEMA Showet, rent faktisk kommer der også to andre hidtil ukendte Kia-kreationer, mens der fra Hyundais side kommer en lys-orange Elantra Sport, en Ioniq Concept bil samt en Santa Fe Sport.

SEMA Show løber af stablen i Las Vegas fra den 31 oktober.

[nggallery id=716]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.