fbpx

Kia bygger badass Stinger til SEMA Show

SEMA Show er på trapperne, og Kia vil bygge en badass Kia Stinger hertil

Når dette års SEMA Show ruller af stablen i Vegas, bliver det med Kia som deltager. I et samarbejde med West Coast Customs, har de nemlig fået bygget en lavere, bredere og langt mere badass Kia Stinger, end den normale produktionsmodel.

Bilen får et widebody kit, som består af langt bredere skærme, en ny diffuser, en ny blanksort front grill, kulfiber vinger og detaljer, 21-tommer fælge, fire afgangsrør og en helt masse andet. Kabinen får også en overhaling, men Kia vil ikke ud med detaljerne herfor.

Det er uvidst om den ombyggede Kia Stinger får nogle motoropgraderinger. I USA kommer den som standard med en 2,0-liters turboladet firecylindret motor med 255 hestekræfter samt en mere kraftig 3,3-liters biturboladet V6-motor med hele 365 hestekræfter. Rygter siger, at en 5,0-liters V8 også vil ramme modelprogrammet, og når bilen lander på SEMA Show, kan man håbe på den får lidt ekstra power – og måske lander på de 500 hestekræfter?

LÆS OGSÅ:
KIA ProCeed's priser starter under 280.000 kr

Kia Stinger modellen får ikke lov til at stå alene til SEMA Showet, rent faktisk kommer der også to andre hidtil ukendte Kia-kreationer, mens der fra Hyundais side kommer en lys-orange Elantra Sport, en Ioniq Concept bil samt en Santa Fe Sport.

SEMA Show løber af stablen i Las Vegas fra den 31 oktober.

[nggallery id=716]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.