Kevin skal køre for Renault i Formel 1

Flere kilder bekræfter nu, at aftalen mellem Kevin Magnussen og Renault er indgået

Det bekræftes allerede nu fra uofficielle kilder, at aftalen mellem den danske racerkøre Kevin Magnussen og Renault, skulle være indgået. Det betyder at Magnussen får comeback i Formel 1.

Pastor Maldonado formåede ikke at nå en afsluttende aftale med Renault, hvilket betyder at danskeren nu får sig en plads hos teamet.

Det skete efter at Pastor og hans sponsor, PDVSA (Oliefirma fra Venezuela), havde til fredag til at komme med en aftale som alle kunne blive enige om, for at Grandprix vinderen kunne beholde sit sæde. Men det skete altså ikke.

Magnussen kommer derfor tilbage i motorsporten, efter et år som reserve hos McLaren.

På onsdag har Renault planer om at offentliggøre deres kørere for denne sæson, så indtil da må vi forholde os til disse uofficielle kilders informationer. Men der skulle være store chancer for, at aftalen er i hus for Magnussen.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!