fbpx

Kevin skal køre for Renault i Formel 1

Flere kilder bekræfter nu, at aftalen mellem Kevin Magnussen og Renault er indgået

Det bekræftes allerede nu fra uofficielle kilder, at aftalen mellem den danske racerkøre Kevin Magnussen og Renault, skulle være indgået. Det betyder at Magnussen får comeback i Formel 1.

Pastor Maldonado formåede ikke at nå en afsluttende aftale med Renault, hvilket betyder at danskeren nu får sig en plads hos teamet.

Det skete efter at Pastor og hans sponsor, PDVSA (Oliefirma fra Venezuela), havde til fredag til at komme med en aftale som alle kunne blive enige om, for at Grandprix vinderen kunne beholde sit sæde. Men det skete altså ikke.

Magnussen kommer derfor tilbage i motorsporten, efter et år som reserve hos McLaren.

På onsdag har Renault planer om at offentliggøre deres kørere for denne sæson, så indtil da må vi forholde os til disse uofficielle kilders informationer. Men der skulle være store chancer for, at aftalen er i hus for Magnussen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.