fbpx

Nu kan der køres lovlig 402-meter race – På Lolland

Legal Streetrace tilbyder nu at køre lovlig 402-meter race på Lolland

Igennem de sidste mange år, har foreningen Legal Streetrace afholdt lovlige dragrace arrangementer på flyvepladsen i Holeby.

Tidligere har der været kørt 201-meter race, men efter en stor succes ved sidste arrangement, hvor der blev åbnet op for 402-meter race, afholdes det nu igen på denne måde.

DHB får hård konkurrence
Det sker formentlig som led i et modsvar til den begivenhed, der år efter år har taget form på Vandel Flyveplads, men som i år har rykket til Padborg Park. Der er naturligvis tale om det store bilevent, Danmarks Hurtigste Bil (DHB), som desværre i år har måtte snitte sin dragrace bane ned til 201-meter.

Desværre efter arrangementet blev åbnet, er banen blevet sat ned til 100-meter race for de helt hurtige biler i ‘Klasse 8’, og tilmed må de kun køre én bil af gangen af sikkerheds hensyn fordi blandt andet underlaget på banen er under al kritik.

Det siges at mange deltagere allerede tidligt lørdag valgte at forlade arrangementet, i protest.

Det betyder at du nu kan få lov at blæse din hurtige bil af på en 402-meter dragrace bane, under ordnede og kontrollerede forhold, på Lolland. Så er der lige en bro tur-retur at spare, hvis du er fra Sjælland.

Næste race
Næste race på Holeby er den 27 august 2016, og der arbejdes i øjeblikket på en masse tiltag på baggrund af en markant opbakning til arrangementet fra kørerne. Du finder Legal Streetrace på Facebook lige her, eller deres hjemmeside på www.Legal-Streetrace.dk for priser og andet information.

[nggallery id=567]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.