fbpx

Kan en 4-årig styre en lastbil?

Volvo er klar med Look who’s driving i fuld længde, hvor en 4-årig styre den tunge truck

Sponseret indhold

Med mere end 100 millioner visninger og 8 millioner delinger på Youtube, er Volvo nu klar med en ny video i kampagnen for deres lastbiler. Serien af disse videokampagner startede tilbage i 2012 med ‘The Ballerina Stunt’, der blev fulgt op af videoerne som gik viralt, ‘The Hook’, ‘The Hamster Stunt’ samt ‘The Epic Split’ med Jean Claude van Damme. Nu er de klar med en video, der viser den nye Volvo FMX og den udholdenhed, når en 4-årige pige styre den 18-tons tunge lastbil.

Sophie udsætter lastvognen for nogle hårde manøvreringer, blandt andet kører hun den gennem en tyk murstensmur og op ad en stejl, blød bakke, hvor den ruller 360 grader rundt hele vejen ned.

I løbet af året har lastvognen fået adskillige nye funktioner såsom Automatic Traction Control – et firhjulstræk, der aktiveres automatisk, når der er behov for det. Med “Look who’s driving” vil Volvo Trucks vise, hvor meget lastvognen kan klare.

LÆS OGSÅ:
Få mest tilbage for din leasingbil

Følgende funktioner blev testet i filmen
– Automatic Traction Control
– automatisk firhjulstræk, der aktiveres, når der er behov for det. Resultatet er bedre trækkraft, mindre slitage og lavere brændstofforbrug.
– Robust fronthjørne – kofangere i 3 millimeter tyk højkvalitetsstål som en udvidelse af chassiset.
– Bundpladen – beskytter lastvognen mod løse genstande, f.eks. ved kørsel i områder med grus eller sten. Den 3 millimeter tykke bundplade i stål er bygget til at modstå et tryk på mindst 5 ton.
– Volvo FMX har en frihøjde på 30 cm, hvilket betyder, at vigtige dele som f.eks. affjedringen og bremseskiverne ikke risikerer at blive beskadigede, når der køres i vanskeligt terræn.
– Sikkerhedskonstruktion – designet af førerhuset med den unikke førerhuskonstruktion beskytter chaufføren mod kvæstelser, blandt andet hvis lastvognen vælter om på siden.
– Vandtæt – Volvo FMX er bygget til at klare de mest krævende forhold, blandt andet vand. Alle følsomme dele er placeret og forseglet, så snavs og vand holdes ud.

LÆS OGSÅ:
Galleri: Se den nye Audi RS6 Avant

Se det hele i videoen her ovenfor.

[nggallery id=505]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.