fbpx

Kan en 4-årig styre en lastbil?

Volvo er klar med Look who’s driving i fuld længde, hvor en 4-årig styre den tunge truck

Sponseret indhold

Med mere end 100 millioner visninger og 8 millioner delinger på Youtube, er Volvo nu klar med en ny video i kampagnen for deres lastbiler. Serien af disse videokampagner startede tilbage i 2012 med ‘The Ballerina Stunt’, der blev fulgt op af videoerne som gik viralt, ‘The Hook’, ‘The Hamster Stunt’ samt ‘The Epic Split’ med Jean Claude van Damme. Nu er de klar med en video, der viser den nye Volvo FMX og den udholdenhed, når en 4-årige pige styre den 18-tons tunge lastbil.

Sophie udsætter lastvognen for nogle hårde manøvreringer, blandt andet kører hun den gennem en tyk murstensmur og op ad en stejl, blød bakke, hvor den ruller 360 grader rundt hele vejen ned.

I løbet af året har lastvognen fået adskillige nye funktioner såsom Automatic Traction Control – et firhjulstræk, der aktiveres automatisk, når der er behov for det. Med “Look who’s driving” vil Volvo Trucks vise, hvor meget lastvognen kan klare.

Følgende funktioner blev testet i filmen
– Automatic Traction Control
– automatisk firhjulstræk, der aktiveres, når der er behov for det. Resultatet er bedre trækkraft, mindre slitage og lavere brændstofforbrug.
– Robust fronthjørne – kofangere i 3 millimeter tyk højkvalitetsstål som en udvidelse af chassiset.
– Bundpladen – beskytter lastvognen mod løse genstande, f.eks. ved kørsel i områder med grus eller sten. Den 3 millimeter tykke bundplade i stål er bygget til at modstå et tryk på mindst 5 ton.
– Volvo FMX har en frihøjde på 30 cm, hvilket betyder, at vigtige dele som f.eks. affjedringen og bremseskiverne ikke risikerer at blive beskadigede, når der køres i vanskeligt terræn.
– Sikkerhedskonstruktion – designet af førerhuset med den unikke førerhuskonstruktion beskytter chaufføren mod kvæstelser, blandt andet hvis lastvognen vælter om på siden.
– Vandtæt – Volvo FMX er bygget til at klare de mest krævende forhold, blandt andet vand. Alle følsomme dele er placeret og forseglet, så snavs og vand holdes ud.

Se det hele i videoen her ovenfor.

[nggallery id=505]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.