fbpx

Nu kan du tanke 100-oktan hos OK

OK er klar med Danmarks højeste oktantal

Pressemeddelelse

Samme kvalitet – højere oktantal
På moderne motorer har oktantallet betydning for motorens effekt. Desuden er oktantallet et udtryk for benzinens modstandsdygtighed over for tændingsbanken. Det er især biler med højtydende turbomotorer, der kan have en gavnlig effekt af et højere oktantal, men der vil aldrig være problemer i at anvende en benzin med højere oktantal, end det bilfabrikanterne foreskriver.

Fås kun i Danmark hos OK
Med lanceringen bliver OK det eneste selskab, der tilbyder oktan 100 på tankstationer i Danmark. Ifølge salgsdirektør Anders Knudsen er der i første omgang tale om en testperiode på 41 udvalgte stationer i det storkøbenhavnske og Nordsjælland.

”Vi har på samtlige 667 OK-tankstationer i landet en høj kvalitet på alle benzinprodukter, og kvaliteten af additiverne er den samme uanset oktantallet. Der vil dog uden tvivl være bilister, der efterspørger et højoktans-produkt, og derfor vil vi evaluere tiltaget senere på året,” siger Anders Knudsen.

Fakta om oktantal:

  • Oktantal beskriver benzinens egenskaber til at undgå bankning i motoren
  • Der er ikke problemer i at anvende en benzin med højere oktan tal, end fabrikanten foreskriver.
  • På moderne motorer med turbo kan oktantallet have betydning for motorens effekt.
  • OK er den eneste på det danske marked med Oktan 100-produkt
  • Det nye produkt har samme høje kvalitet af additiver, men højere oktantal
  • Link til de 41 tankstationer https://www.ok.dk/privat/paa-tanken/oktan-100

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.