fbpx

Kæmpe trafikuheld dræber en i USA

En person meldes dræbt og 22 såret efter et kæmpe trafikuheld

En person blev dræbt og 22 meldes såret efter et kæmpe uheld på motorvejen I-94 tæt ved byen Michigan i USA.

I følge politiet var der to store uheld på motorvejen. På den ene side (Eastbound) kørte 60 biler sammen mens der på den anden side (Westbound) kørte hele 142 biler sammen. En 57-årig lastbilchauffør, Jean Larocque, blev dræbt mens 22 andre blev alvorligt såret.

Det første uheld som var indledningen til den store ulykke, var skabt af næsten 10 lastbiler og personbiler på Eastbound siden. Det er stadigvæk uklart hvad der skabte uheldet på Westbound siden, men i følge Kalamazoo County Sheriff Richard Fuller kunne årsagen være at folk på denne side af vejen har bremset ned, for at kigge på ulykken på modsatte side. Altså en såkaldt ‘kiggekø’.

To brændfolk kom også til skade, efter en lastbiltrailer brød i brand som var fuld af fyrværkeri. En lang række biler og lastbiler, blandt andet en lastbil med brændstof, brændte i mange timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!