fbpx

Kæmpe biltræf ved Ikea i aftes

Sæsonstarten for biltræf i København er i gang

 

Kæmpe biltræf ved Ikea i aftes, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Over 1.000 biler deltog
I aftes var der annonceret sæsonstart i København. Over 1.500 personer var via Facebook tilmeldt begivenheden og over 3.100 personer var inviteret. Det resulterede i et kæmpe kaos ved Ikea i Taastrup, da der her var lagt plads til årets første sæsonstart biltræf i København.

 

Allerede før begivenheden skulle starte, var pladsen ved at være godt fyldt. Familien Danmark som lige skulle have det sidste med i Ikea, måtte se sig forvirret omkring af de mange ombyggede biler der pludselig begyndte at fylde parkeringspladsen. Officielt startede det klokken 20:00, men allerede fra klokken 18:00 begyndte de første biler at rulle ind.

 

Over 1.000 biler deltog i dette kæmpe biltræf, som sluttede klokken 22:00. I hele fire timer væltede det ind med biler på den enorme parkeringsplads, og da alle bilerne skulle ud igen, hang folk fast i køen i flere timer før det gik videre. Både firehjulstrækkere, motorcykler og personbiler kom ud af garagerne, efter at have stået i hi vinteren over. Og med dette kæmpe biltræf ved Ikea, tegner det til at 2014 bliver et aktivt år for bilverdenen her i København. Den massive deltagelse bevidner, at rigtig rigtig mange mennesker har ventet på at sæsonen skulle skydes i gang.

 

Desværre var der også en del af deltagerne, som trods utallige opfordringer fra crewet bag eventet samt opstillede skraldespande, alligevel benyttede sig af muligheden for at smide det hele på jorden. Til stor gene for crewet og ikke mindst muligheden for at bruge pladsen igen fremover. Crewet valgte derfor at rydde op efter alle, da det hele var overstået. Imponerende, når man tænker på at hele crewet gør dette frivilligt.
– Det mener vi helt sikkert godt, at alle jer som deltager kunne stramme op på. Galleriet taler for sig selv.

 

Vi glæder os til at se hvad der med tiden kommer frem i de købehavnske gader i løbet af 2014, og så ser vi frem til flere massive biltræf i hovedstaden!

 

 

Har du billeder fra i aftes?

Vi søger flere billeder fra i aftes, så kender du nogle som tog billeder enten med telefon eller med et ‘rigtigt’ kamera, så ser vi dem gerne! Send straks til Niki@pro-street.dk eller smid dem i en besked til os på vores Facebook side her!

 

 

[nggallery id=801]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.