KAEGE giver Porsche 997 GT3 vægttab og power

Den tidligere Porsche 911 GT3 (997) har fået en opgraderingspakke fra KAEGE

Hurtigere og lettere Porsche 911 GT3
KAEGE har tunet og lettet på den tidligere Porsche 911 GT3 (997), som på denne udgave har den tilvalgte Club Sport Package.

Bilen har tabt hele 60 kilo takket være et lettere udstødningssystem, et nyt lithium-ion batteri, RS bagvinduer, nyt svinghjul og sportskobling samt en ny elektrisk styingspumpe. Dertil har de fjernet navigationssystemet.
Ydermere har de udskiftet fælgene til et sæt 19-tommer ATS letvægtsfælge med Michelin Pilot Cup 2 dæk samt givet bilen en KW Clubsport undervogn.

Under motorhjelmen er den seks-cylindrede 3,6-liters motor blevet pumpet med 23 ekstra hestekræfter, så den nu yder 438 hestekræfter. Hvor meget hurtigere den bliver, har KAEGE ikke fortalt noget om. Men den bør være hurtigere end standardmodellen, som rammer 100 km/t på 4,3 sekunder og har en topfart på 310 km/t.

I kabinen er racersæderne blevet pakket ind i et matchende udseende, som passer til resten af kabinen og en taske i bilens bagagerum. Ligeledes har centerkonsollen, sikkerhedsburet og andre dele fået en lakering som matcher bilens farve.

[nggallery id=364]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!