Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

KAEGE giver Porsche 997 GT3 vægttab og power

Den tidligere Porsche 911 GT3 (997) har fået en opgraderingspakke fra KAEGE

Hurtigere og lettere Porsche 911 GT3
KAEGE har tunet og lettet på den tidligere Porsche 911 GT3 (997), som på denne udgave har den tilvalgte Club Sport Package.

Bilen har tabt hele 60 kilo takket være et lettere udstødningssystem, et nyt lithium-ion batteri, RS bagvinduer, nyt svinghjul og sportskobling samt en ny elektrisk styingspumpe. Dertil har de fjernet navigationssystemet.
Ydermere har de udskiftet fælgene til et sæt 19-tommer ATS letvægtsfælge med Michelin Pilot Cup 2 dæk samt givet bilen en KW Clubsport undervogn.

Under motorhjelmen er den seks-cylindrede 3,6-liters motor blevet pumpet med 23 ekstra hestekræfter, så den nu yder 438 hestekræfter. Hvor meget hurtigere den bliver, har KAEGE ikke fortalt noget om. Men den bør være hurtigere end standardmodellen, som rammer 100 km/t på 4,3 sekunder og har en topfart på 310 km/t.

I kabinen er racersæderne blevet pakket ind i et matchende udseende, som passer til resten af kabinen og en taske i bilens bagagerum. Ligeledes har centerkonsollen, sikkerhedsburet og andre dele fået en lakering som matcher bilens farve.

[nggallery id=364]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.