Justin Bieber smadrer ATV ind i en varevogn

Og bliver også anholdt for overfald

Justin Bieber smadrer ATV ind i en varevogn, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

For tiden synes det at være meget populært, at lave sjov med Justin Bieber og hænge ham ud for forskellige ulovligheder. Og denne gang er den gal igen med den Canadiske sanger, som forleden blev anholdt nær hans fars hjem i Perth County, Ontario. Her blev Bieber anholdt, for noget som denne gang ikke inkluderer en hurtig italiensk sportsvogn, men derimod at have kørt sin ATV ind i en varevogn, som blev kørt af en paparazzi fotograf. Herefter kom både Bieber og fotografen op og slås, eller som politiet betegner det – et fysisk skænderi.

Biebers kæreste Selena Gomez, var vidne til det hele. Hun sad nemlig bag på ATV’en. Men hun skulle ikke undvære ham længe, for han blev allerede løsladt senere på dagen. Fotografen har dog allerede hyret en advokat, og vil formentlig gå efter at få så mange penge ud af Bieber som overhovedet muligt.

Billederne er venligst lånt af PacificCoastNews.com.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!