fbpx

Job hos Porsche: Den passionerede værkstedchef søges

Porsche Danmark søger i øjeblikket en ny værkstedschef – skal det være dig, eller en du kender?

Er du den passionerede værkstedschef, som Porsche Danmark i øjeblikket søger? Så tøv ikke med at søge jobbet, hos Danmarks største Porsche forhandler i København.

Ansøgningsfristen er den 19 august, så du har lidt tid endnu til at løbe på, hvis jobbet kunne være noget for dig.

Jobbeskrivelsen lyder på, at du kommer til at stå i spidsen for et værksted, der arbejder med biler i højeste kvalitet. Stillingen er i øvrigt meget sjældent udbudt, så det er med at slå til!

Må gerne have en interesse for biler – gerne Porsche

Chefens rolle bliver med ansvar for teknikerne, lærlingene og servicemedarbejderne, som alle har fokus på kvaliteten i arbejdet samt den gode kundeservice. Som leder udvikler du værkstedets personale og sikrer høj motivation og trivsel i hverdagen.

Som værkstedschef hos Porsche skal du være en person med ledelseserfaring fra en ligende stilling. Du skal have styr på økonomi og regnskab, og lyst til at blive en del af et moderne værksted.

LÆS OGSÅ:
Electronic Arts udlodder en Porsche 911 Carrera

En vigtig ting hos Porsche er, at du har hjertet med i dit arbejde. Derfor søges den passionerede værkstedschef til stillingen, og altså ikke hvilken som helst person.

Dertil skal du være god til at skabe en god stemning på værkstedet, og stræbe efter at overholde de høje fabriksstandarder, som findes  i denne branche. En passion for biler er også en god ting, at have med, når du søger jobbet. Især for Porsche.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om jobbet her.

[nggallery id=875]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.