fbpx

Jeremy Clarkson suspenderet af BBC, Top Gear udsat

Jeremy Clarkson er suspenderet fra Top Gear, og det udsætter Top Gear på søndag

Jeremy Clarkson er suspenderet fra Top Gear af BBC, efter et skænderi med ledelsen. Det betyder at showet på søndag bliver udsat. Fremtiden for showet er uvis, skriver det internationale bilmedie Jalopnik efter et notat på Twitter fra Adam Sherwin er kommet frem.

Adam har twittet følgende:

EXCLUSIVE: BBC suspends Jeremy Clarkson over fracas with producer. Top Gear will not be broadcast this Sunday – more at @Independent follows

LÆS OGSÅ: Jeremy set på bar: Jeg venter på det går over

 BBC har lagt følgende på deres hjemmeside:

“Top Gear host Jeremy Clarkson suspended by the BBC “following a fracas” with a producer”

Dertil har The Independent modtaget denne erklæring fra BBC:

Following a fracas with a BBC producer Jeremy Clarkson has been suspended pending an investigation. No one else has been suspended. Top Gear will not be broadcast this Sunday. The BBC will be making no further comment at this time.

Det er ikke første gang at Jeremy Clarkson lægger sig på kanten. Han har altid været kontroversiel i offentlighedens søgelys, og sidste år satte BBC ham på prøve, da han på et videoklip havde sagt et forbudt n-ord, som han senere måtte undskylde. Derudover har der været ballade i den nyligt optaget serie, hvor hans nummerplade skabte kaos trods det intet havde med ham selv eller Top Gear at gøre.

Vi følger sagen!

 

ommentarer

 1. Så nu liiiige dine facts på plads.
  “da han på et videoklip havde sagt et forbudt n-ord, som han senere måtte undskylde”
  Det er ikke korrekt, der blev lavet 2 optagelser hvor han rimer “eeny meeny miny moe”
  Den ene blev aldrig vist, men lækket af en ansat måneder efter udsendelsen blev vist, mumler Jeremy noget utydeligt på det tidspunkt hvor teksten oprindeligt er “nigger”
  Den anden, som var den der blev brugt i udsendelsen, blev nigger udskiftet med “teacher”.

  Desuden så var den sag nok en af de mindre problematiske for ham, set i lyset af den ballade han har formået at skabe de sidste 20 år..

  Check selv op på Indien, Argentina og om at henrette folk foran deres familier (bare for at tage et par stykker indenfor de seneste par år)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.