fbpx

Jeremy Clarkson: Jeg venter på det går over

Ovenpå den store historie om Top Gear, er Clarkson set på bar

Som følge af den store historie der hurtigt spredte sig på nettet, er Jeremy Clarkson blevet suspenderet fra Top Gear serien, og det betyder at der ikke bliver vist noget afsnit på søndag. Og formentlig heller ikke resten af sæsonen, fastslår talsmand fra BBC.

Det sker efter at den 54-årige Top Gear vært, Jeremy Clarkson, efter sigende har slået en af producerne under optagelserne fordi der ikke var noget mad på sættet.

Jeremy Clarkson: Jeg venter på det går over, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

LÆS OGSÅ: JEREMY CLARKSON SUSPENDERET AF BBC, TOP GEAR UDSAT

BBC har førhen givet Clarkson en masse advarsler, og i maj fik han ‘the final warning’. Og som resultat af den nye hændelse, har man så derfor valgt at suspendere Clarkson. Episoden falder uheldigt, da værterne netop skulle til at skrive en ny 3-årig kontrakt, og med en af værterne ude, er det muligt for de to andre at sige stop og finde nye veje at køre ad.

Der har ligeledes været rygter om en ny vært måske skulle træde til. Heriblandt gættes der på den populære YouTube /Drive vært Chris Harris, men han har efter sigende allerede skudt rygterne til jorden.

Om dette bliver Top Gear’s endeligt, er endnu uvist. Store støttegrupper er allerede poppet frem på nettet for at få Clarkson tilbage, men han blev i går set på en pub nær sit hjem. Her kom han med udtalelsen:

-Lige nu drikker jeg mig bare en kold fadøl, og så venter jeg på at alt det her går over

Vi følger sagen….

BBC korte statement angående suspenderingen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!