fbpx

Japanske DAMD forvandler GT86 til en Aston

Japansk tuningsfirma giver GT86 en Aston tuning

DAMD er et japansk tuningsfirma, og de har udgivet billeder på nettet med deres bud på hvordan man kan ombygge en Toyota GT86 (FR-S/BRZ).

Bilen har fået en vaske ægte Aston Martin overhaling, og DAMD har givet bilen navnet Vantage GT86.

Ombygningen består af flere kromdele, hvor blandt andet en ny forkofanger med en stor “Aston Martin” frontgrill er en af de nye ting på bilen. På interiørdelen har den fået et pift med nye brune lædersæder i så fed en kvalitet, at det er lige før man glemmer hvad for en bil det er. Prisen for dette kit er det bedste ved det hele – den er nemlig langt billigere, end hvis du skulle ud og købe en ægte Aston Martin.

Hvis man tager alle tallene fra DAMD’s hjemmeside og lægger dem sammen, får man en pris i valutaen Yen. Men konverterer man det til dollars, ender man på en pris af 3.311 dollars. Det er dog uden levering og afgifter.

Med dette tuningskit til din GT86, kan du få en variant som ingen andre har.

[nggallery id=454]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.