fbpx

*NYE BILLEDER* Jaguar F-Pace prototype på Østerbro – Hvad laver den her?

Vores læser Bjarne var hurtig, da denne F-Pace prototype pludselig befandt sig på Østerbro i København

Foto: Bjarne Patuel Nielsen, Tobias Madsen og Aske Wiil
*Opdateret 13-11-2015
Nu bør den kommende Jaguar F-Pace prototype være på vej ud af Danmark, eftersom den netop er blevet set på den sydgående motorvej omkring Herfølge. Denne gang var det vores læser Aske Wiil og hans far, som satte efter bilen på motorvejen for at få billeder af den. Vi takker mange gange!

Vi undres. Jaguar har jo allerede afsløret og udgivet deres Jaguar F-Pace. Men der kører en prototype rundt på Østerbro i København? Vi gætter på den måske tester noget nyt udstyr af til en kommende model. Det er set før i København. Det kunne f.eks være cykellist detektions systemer eller fodgænger systemer.

Vores læser Bjarne var hurtig med kameraet, da modellen pludselig befandt sig på boulevarden. Og helt spontant reagerede han trods trafikken, og fik formået at lave den vedhæftede billedeserie.

LÆS OGSÅ:
Ny værksteds kalender fra Liqui Moly

 

LÆS OGSÅ: Ser du prototyper? Så send billeder til os!

 

Jaguar F-Pace er fabrikantens første Crossover, som er bygget på samme ramme som XE og XF sedan-modellerne. Det betyder at den er 4,731 mm lang og har en akselafstand på 2,874 mm. Dertil et stort 650-liters bagagerum.

Under hjelmen kommer den med en 2,0-liters diesel motor med 180 hestekræfter, en 2,0-liters benzin motor med 240 hestekræfter samt en 3,0-liters diesel med 300 hestekræfter stærkt forfulgt af en 3,0-liters benzin med 340 og/eller 380 hestekræfter. 0-100 km/t klares på 5,1 sekunder mens topfarten er elektronisk begrænset og sættes ind ved 250 km/t.

Jaguar F-Pace kan fås i varianterne: Pure, Prestige, Portfolio, R-Sport, S og First Edition.

[nggallery id=499]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.