fbpx

*NYE BILLEDER* Jaguar F-Pace prototype på Østerbro – Hvad laver den her?

Vores læser Bjarne var hurtig, da denne F-Pace prototype pludselig befandt sig på Østerbro i København

Foto: Bjarne Patuel Nielsen, Tobias Madsen og Aske Wiil
*Opdateret 13-11-2015
Nu bør den kommende Jaguar F-Pace prototype være på vej ud af Danmark, eftersom den netop er blevet set på den sydgående motorvej omkring Herfølge. Denne gang var det vores læser Aske Wiil og hans far, som satte efter bilen på motorvejen for at få billeder af den. Vi takker mange gange!

Vi undres. Jaguar har jo allerede afsløret og udgivet deres Jaguar F-Pace. Men der kører en prototype rundt på Østerbro i København? Vi gætter på den måske tester noget nyt udstyr af til en kommende model. Det er set før i København. Det kunne f.eks være cykellist detektions systemer eller fodgænger systemer.

Vores læser Bjarne var hurtig med kameraet, da modellen pludselig befandt sig på boulevarden. Og helt spontant reagerede han trods trafikken, og fik formået at lave den vedhæftede billedeserie.

 

LÆS OGSÅ: Ser du prototyper? Så send billeder til os!

 

Jaguar F-Pace er fabrikantens første Crossover, som er bygget på samme ramme som XE og XF sedan-modellerne. Det betyder at den er 4,731 mm lang og har en akselafstand på 2,874 mm. Dertil et stort 650-liters bagagerum.

Under hjelmen kommer den med en 2,0-liters diesel motor med 180 hestekræfter, en 2,0-liters benzin motor med 240 hestekræfter samt en 3,0-liters diesel med 300 hestekræfter stærkt forfulgt af en 3,0-liters benzin med 340 og/eller 380 hestekræfter. 0-100 km/t klares på 5,1 sekunder mens topfarten er elektronisk begrænset og sættes ind ved 250 km/t.

Jaguar F-Pace kan fås i varianterne: Pure, Prestige, Portfolio, R-Sport, S og First Edition.

[nggallery id=499]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.