fbpx

Invalidebil rammer politiets fotovogn

Torsdag eftermiddag ramte en invalidebil en af politiets fotovogne i København

Invalidebil rammer politiets fotovogn, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
En invalidebil ramte en af politiets fotovogne på Roskildevej i København. Ingen kom til skade ved uheldet

 

Torsdag eftermiddag måtte en af politiets fotovogne have en midlertidig pause, da en invalidebil kørte ind i den mens den holdt parkeret på Roskildevej i København og var i færd med at fange fartsyndere.

Uheldet skyldes at chaufføren i invalidebilen sad på en mælkekasse, da førersædet var defekt og han så i stedet for sad på en mælkekasse.

LÆS OGSÅ: Her er politiets nye fotovogne

Til Tv2.dk udtaler Henrik Brix fra Københavns politi:

“- Jeg kan ikke på stående fod sige, om det var ulovligt, men jeg vil på ingen måde anbefale, at man skifter bilsædet ud med en mælkekasse. I dette tilfælde kan vi jo se hvorfor”

Ingen kom til skade ved uheldet, da den grå Ford formentlig ikke havde ret meget fart på ved sammenstødet. Der var ligeledes heller ikke tegn på alkoholpåvirkning under kørslen. Se flere billeder her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.