Invalidebil rammer politiets fotovogn

Torsdag eftermiddag ramte en invalidebil en af politiets fotovogne i København

Invalidebil rammer politiets fotovogn 1
En invalidebil ramte en af politiets fotovogne på Roskildevej i København. Ingen kom til skade ved uheldet

 

Torsdag eftermiddag måtte en af politiets fotovogne have en midlertidig pause, da en invalidebil kørte ind i den mens den holdt parkeret på Roskildevej i København og var i færd med at fange fartsyndere.

Uheldet skyldes at chaufføren i invalidebilen sad på en mælkekasse, da førersædet var defekt og han så i stedet for sad på en mælkekasse.

LÆS OGSÅ: Her er politiets nye fotovogne

Til Tv2.dk udtaler Henrik Brix fra Københavns politi:

“- Jeg kan ikke på stående fod sige, om det var ulovligt, men jeg vil på ingen måde anbefale, at man skifter bilsædet ud med en mælkekasse. I dette tilfælde kan vi jo se hvorfor”

Ingen kom til skade ved uheldet, da den grå Ford formentlig ikke havde ret meget fart på ved sammenstødet. Der var ligeledes heller ikke tegn på alkoholpåvirkning under kørslen. Se flere billeder her.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!