Ingo Noak Tuning tuner 911 (997)

Den tidligere version af 911 (997) har fået sig en makeover fra Ingo Noak Tuning

Ingo Noak Tuning tuner 911 (997), Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Ingo Noak Tuning

Ingo Noak Tuning er ikke et tuningsfirma vi har hørt ret meget til. Forleden byggede de om VW Golf VII 1,4 TSI, men har altså nu kastet sig over den tidligere Porsche 911 (997) som har fået sig et frækkere udseende.

Porschen har fået bredere skærme, et kit som passer til modellerne frem til sidst i 2006. Fra fronten er der kommet en ny forkofanger med store luftindtag, små vinger i kulfiber til at give øget downforce, samt luftindtag i siderne. Bagenden af bilen har ligeledes fået en ny bagkofanger, for ikke at forglemme den nye store hækspoiler.

LÆS OGSÅ: 700 heste og automatgear i ny Charger SRT Hellcat

Porschen har fået nye centermonteret 90mm udstødningsrør, bygget i rustfrit stål. Derudover har den fået 19-tommer fælge med dæk i størrelsen 235/35 R19 foran og 305/30 R19 bagpå. De brede skærme har gjort bilen hele 60 mm bredere foran og 120 mm bredere bagtil, og for at få den længere ned er der monteret en KW gevindundervogn.

I kabinen er der ikke kommet de største ændringer. Den byder dog på en centerkonsol som matcher bilens farvetema udenpå, samt sæderne har fået læder med kulfiber bagsider.

Bilen på billederne er til salg, hvis nogle skulle have interesse.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!