fbpx

Ingo Noak Tuning tuner 911 (997)

Den tidligere version af 911 (997) har fået sig en makeover fra Ingo Noak Tuning

Ingo Noak Tuning
Ingo Noak Tuning

Ingo Noak Tuning er ikke et tuningsfirma vi har hørt ret meget til. Forleden byggede de om VW Golf VII 1,4 TSI, men har altså nu kastet sig over den tidligere Porsche 911 (997) som har fået sig et frækkere udseende.

Porschen har fået bredere skærme, et kit som passer til modellerne frem til sidst i 2006. Fra fronten er der kommet en ny forkofanger med store luftindtag, små vinger i kulfiber til at give øget downforce, samt luftindtag i siderne. Bagenden af bilen har ligeledes fået en ny bagkofanger, for ikke at forglemme den nye store hækspoiler.

LÆS OGSÅ: 700 heste og automatgear i ny Charger SRT Hellcat

Porschen har fået nye centermonteret 90mm udstødningsrør, bygget i rustfrit stål. Derudover har den fået 19-tommer fælge med dæk i størrelsen 235/35 R19 foran og 305/30 R19 bagpå. De brede skærme har gjort bilen hele 60 mm bredere foran og 120 mm bredere bagtil, og for at få den længere ned er der monteret en KW gevindundervogn.

LÆS OGSÅ:
Se dig for, inden du tager et billån

I kabinen er der ikke kommet de største ændringer. Den byder dog på en centerkonsol som matcher bilens farvetema udenpå, samt sæderne har fået læder med kulfiber bagsider.

Bilen på billederne er til salg, hvis nogle skulle have interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.