fbpx

Infiniti QX70 får en ombygning

AHG-Sports besluttede at give Infiniti QX70 et frækkere udseende

Det er ikke ret tit at man ser tunings-producenter lave den her form for ombygning. Men det AHG-Sports fra Hamborg besluttede sig for at give Infiniti QX70 en ombygning.

Som udgangspunkt er QX70 ikke en af de flotteste crossovers på markedet, men derfor gav AHG-Sports det alligevel et skud. Med deres LR2 widebodykit har bilen fået sig et markant mere sporty udseende, som for 11.900 Euro giver bilen en ny for- og bagkofanger, større sideskørter, LED kørelys foran og fire afgangsrør bagpå.

Derudover er bilen blevet sænket 25 mm og har fået store 22-tommer fælge på i størrelsen 285/35R22, mens alle kromdetaljerne er blevet matsort ligesom grillen foran og tagbøjlerne. QX70 har også fået nye røde bremsekalibre med ordet Infiniti skrevet på, et rødt motorskjold, indfarvet dørhåndtag og 15 mm spacere på hjulene.

Under motorhjelmen har AHG-Sports opgraderet den 3,0-liters V6-motor fra 238 hestekræfter og 550 Nm til 281 hestekræfter og 613 Nm. Hvad der specifikt er lavet ved den, fortæller de dog intet om. Men de siger den er blevet gjort hurtigere end standardmodellen, som kan gå til 100 km/t på 8.3 sekunder.

Vil du have hele opgraderingspakken fra AHG-Sports, må du slippe 89.900 Euro.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.