fbpx

Honda NSX kommer i 2015

Får firehjulstræk og V6-motor

 

Honda NSX kommer i 2015, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
2015 Honda NSX prototype

 

Kommer i 2015
Honda har netop annonceret, at den næste Honda NSX bliver lanceret allerede i 2015! Først bliver en prototype dog vist frem på Goodwood Festival of Speed den 27-29 juni.

 

Honda NSX har et langt forhold til Goodwood festivallen. I 1993 ved det første event, blev hele 10 NSX modeller vist frem, af modellen som kom frem i 1990. Allerede den gang var NSX kendt som en eksotisk bil, som ville sætte nye standarder, da den gav super gode køreegenskaber og en vild motorkraft, uden at gå ned på kompromisser og ergonomien. De 10 modeller på Goodwood i 1993, blev kørt af engelske motorjournalister, og gav meget opmærksomhed hos de mange besøgende af den første Goodwood Festival.

 

Efter mere end to årtier kommer der nu en ny NSX, som bliver vist frem traditionen tro på Goodwood Festivallen. Bilen vil igen gøre en ny ære for super sportsvognen, og Honda ser Goodwood som en perfekt mulighed til at demonstrerer deres nye flagskib for første gang i Europa.

 

Får selvskab af gammel NSX
Under præsentationen, vil den nye NSX deltage i den velkendte Hillclimb i følgeskab med en Honda NSX fra 1989 med en 3,0-liters motor samt en 2005 model med en 3,2-liters motor. Den gamle model blev kørt af Ayrton Senna i 1989.

 

2015 Honda NSX får en centermotor med direkte indsprøjtning på en V6-twinturbo motor, samt Hondas nye Super Handling All-Wheel Drive firehjulstræk (SH-AWD). Sport Hybrid (SH-AWD) er også et helt nyt tre-motor system, som nærmere betegnet er en kombination af en el-motor forbundet til V6-motoren og en helt ny dobbelkoblings gearkasse som driver baghjulene, mens to el-motorer foran skal driver forhjulene. Det giver en direkte overførsel af både positiv og negativ moment til forhjulene, når bilen køres hårdt gennem sving, og derved en helt ny måde at køre bil med firehjulstræk kontra det traditionelle system!

 

[nggallery id=791]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.