fbpx

Her kom Mercedes-Benz E-Klassen på nettet før tid

Detroit Auto Show er på trapperne, og det er den kommende E-Klasse også

De første officielle billeder af den kommende Mercedes-Benz E-Klasse er havnet på nettet, forud for den officielle debut. Bilen skulle ellers præsenteres på Detroit Auto Show, som er lige rundt om hjørnet.

Som følge af flere måneder med spionbilleder og video, og officielle teaser billeder for bilen, er der altså nu havnet en bunke officielle billeder på nettet af E-Klassen, som viser hvordan modellen ender med at se ud.

Og det kommer nok ikke bag på mange, at det ligner en forstørret C-Klasse/mindre S-Klasse.

Fronten er domineret af den store frontgrill omgivet af et par forlygter som sådan er “strøjet tilbage”. Herunder er der to store luftindtag på forkofangeren, samt en underlæbe i bunden.

Bagpå bilen ses en chrome linje mellem de to store udstødningsrør, samt store LED baglygter.

Det siges at bilen er næsten fem meter lang (4.922 cm), og at den fra lanceringen vil fås med en 2,0-liters diesel med 195 hestekræfter i 220d modellen. Den får et brændstofforbrug på 3,9-liter pr. 100 km. Dertil kommer der en 2,0-liters turbo benziner i E200 modellen, som endnu ikke har fået afsløret yderligere tekniske detaljer.

Senere kommer der en en E350e Plug-In Hybrid variant på markedet med en 2,0-liters turbo motor samt en elektrisk motor, som til sammen yder 279 hestekræfter. To nye diesel motorer kommer også på programmet, med henholdsvis 150 hestekræfter og 258 hestekræfter, mens der på benzin siden kommer varianter der yder alt fra 183 hestekræfter til 333 hestekræfter.

LÆS OGSÅ:
Se den nye Bentley Continental Flying Spur her!

Alle detaljerne er dog ikke officielt bekræftet, men vi gætter på at de er meget tæt på det endelige. Officielle detaljer forventes at komme på nettet i de kommende dage.

[nggallery id=519]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.