fbpx

Her er politiets nye fotovogne!

Så er de nye bemandede fotovogne kørt i stilling før tid

 

Her er politiets nye fotovogne!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Her er politiets nye fotovogn. Foto: Martin Brandt

 

Politiet har rullet de første bemandede fotovogne ud på de danske veje før tid. Det skulle efter kilder til Pro-Street.dk, være en kontraktforhandling mellem politiet og en svensk leverandør, som tidligere har dumpet i tests, og man derfor så har været nødsaget til at vente på en kontraktafslutning før man kunne skifte leverandør. Oprindeligt skulle fotovognene først komme på vejene, i slutningen af 2014.

 

De nye fotovogne kan kendes på, at de har forhøjet tag med ventilation. Derudover er de billeder vi har modtaget af de nye fotovogne, udelukkende været hvide og sølvfarvet VW Transporter af den model som ses på billedet. De er også spottet både i sorte og mørkeblå (kilde: Facebook). Så nu går der nok ikke længe før de gamle gule, grønne, lilla, røde og lign. VW Transporter T4 og Mercedes-Benz Viano bliver udskiftet med de nye modeller.

 

Politiets nye fotovogne kører alle sammen på gule plader, og de skulle efter sigende kunne måle bilister på hele 200 meters afstand. Det skal nok være med til at give de fleste en overraskelse, da man så formentlig ikke længere kan nå at nedsætte farten, hvis man spotter dem på afstand.

 

[nggallery id=664]

 

Vi afventer officielle detaljer fra Politiet, som forventes at komme inden for de kommende uger.

 

ommentarer

  1. Se fb opslag. Ps. Må der ifg loven være person ophold i varerummet, hvis fotobilerne er med gule plader

  2. Pladerne er nu stadig hvide. Også selvom der er blevet dækket til med en gul firkant.

  3. Systemet kan styres fra forsædet og der behøves derfor ikke være en betjent bag i, derfor er det nu lovligt at deres fotovogne er på gule plader 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.