fbpx

Her er den! Ny Alfa Romeo Giulia afsløret

Ny Giulia får baghjulstræk og over 500 hestekræfter

Alfa Romeo har officielt udgivet den længeventede Giulia.

Forlygterne kunne til dels ligne noget fra en Jaguar, mens den på fronten har masser af grille. På kofangeren finder vi en underlæbe, som aktivt går ind og giver bilen mere downforce ved høje hastigheder.

På siden er der aerodynamiske sideskørter, prominente linjer samt et sæt super fede fælge. De bliver fulgt op af nogle meget store bremser. På bagsiden er der en hækvinge, en diffuser og fire udstødninger.

Alfa Romeo har undladt at vise billeder af kabinen, men har fortalt at bilen har et lille rat samt træ- og kulfiberdele i kabinen.

Under motorhjelmen kommer den med en turboladet motor med seks cylindre, 510 hestekræfter og en 0-100 km/t tid på 3,9 sekunder. Som standard har den baghjulstræk, men firehjulstræk kan tilkøbes.

Alfa Romeo har ikke fortalt meget om konstruktionen, men de har fortalt at den har en 50/50 vægtfordeling, kulfiber forklap, kulfiber tag samt en kulfiber kardanaksel. Dertil har den flere aluminium komponenter og det mest direkte styretøj på markedet.

Vi ser frem til modellen! Nyd billederne herunder.

[nggallery id=417]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!