fbpx

Her er den – Acura NSX

Får en ni-trins dobbeltkoblings gearkasse

Nu er den nye Acura NSX klar, efter længere tid under udvikling.

Anden generation af Acura NSX får sit primære design fra de tidligere viste konceptbiler. Ellers er alt andet ændret på bilen, eftersom at Acura blandt andet har ændret motoren fra en V6-motor til en V6-motor med twinturbo som yder mere end 550 hestekræfter. Motoren arbejder sammen med tre elektriske motorer, og alle kræfterne sendes til hjulene gennem et ‘Sport Hybrid Super Handling’ firehjulstræk.

To af de elektriske motorer er sat oppe foran mens den sidste er placeret bagerst sammen med den ny udviklede ni-trins dobbeltkoblings gearkasse. Acura NSX kommer med 19-tommer fælge foran og 20-tommer fælge bagpå i størrelsen 245/35Z R19 foran og 295/30Z R20 bagpå. Bremserne bliver nogle effektive kulfiber keramiske bremser.

Den produktionsklare model af NSX er vokset i størrelsen, sammenlignet med koncept bilen. Det betyder at den nu er 4470 mm lang, 1940 mm bred og 1215mm høj mens hjulafstanden er forlænget til 2630 mm.

Med den nye Acura NSX kan du også justere bilen på fire niveauer; Quiet, Sport, Sport+ og Track. Det ændre på bilens motor, elektriske motorer, gearkassen, chassiet og motorens lyd. Derudover kan du vælge en ‘Launch’, som i samarbejde mellem alle motorerne kan sende bilen hurtigt afsted.

De fulde detaljer er endnu ikke ude endnu, og prisen for bilen spås at starte på 150.000 dollars.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.