Google vil lave Uber konkurrent

Og bruge sine selvkørende biler

I følge en ny rapport, vil Google lave en lift-service i stil med, og som skal tage konkurrencen op med, Uber.

Det er dog begrænset med informationer om hvad det skal gå ud på. Men i følge Bloomberg fortæller de at en  Google ansat og Uber medlem, David Drummond, har fortalt på et Uber forum at Google snart kunne komme med en konkurrent til produktet. Og hvis det viser sig at være sandt, er det ret interessant fordi at Google Ventures investerede intet mindre end 258 millioner dollars i Uber i 2013.

Det er selvfølgelig begrænset hvad vi ved om dette, men i følge Bloomberg forventes det at man vil bruge Googles autonome selvkørende biler, da Google allerede har udviklet en app til denne service, som nogle Google ansatte allerede bruger.

Google har dog valgt ikke at kommentere på nyheden, men tidligere har Chris Urmson fra Google fortalt, at deres selvkørende biler kunne ende med at bruge en sådan service hvor du bare ringer til den, og den så kører dig det sted hen du ønsker.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!