fbpx

Galleri: Til VAGNation Summertime – Time to Shine i Haderslev

Vi tog en tur til VAGNation Summertime – Time to Shine i Haderslev i Sønderjylland, for at kigge nærmere på de mange super fede VAG-biler

Det havde været lidt ustadigt i vejret, da vi dragede mod Jylland for at kigge nærmere på de mange super fede og flotte VAG-biler, som skulle deltage i dette års VAGNation Summertime – Time to Shine i Haderslev.

På havnen var der allerede mange biler, da vi ankom. Bilerne var spredt ud over hele havneområdet og inde på parkeringspladsen, i området omkring den såkaldte ‘StreetDome’.

Der var sørget for mad og drikke samt toiletter, til helt fair priser. Dertil kørte der musik på et par højtalere, som satte en fed stemning, mens en masse unge knægte kørte på rampecykler og skateboards inde midt i området, på den store cement skatepark.

Langt over 100 biler var at finde i den enorme udstilling, som også bød på et par boder, så man f.eks kunne købe diverse stickers og andet lir.

Vi deltog selv med en sprit ny Volkswagen Up! GTi, som mange var ovre og kigge på samt spørge nærmere ind til, da GTi versionen af Up! jo ikke ligefrem er noget man ser hver dag.

Træffet blev sluttet af med en præmieoverrækkelse klokken 16:00, men desværre var langt de fleste kørt hjem inden da. Og det er faktisk til trods for, at vejret var rigtig fint, hele dagen.

Herunder kan du se billeder fra det store event.

– Vi har delt dem op i to forskellige gallerier,  da der simpelhent er så mange fede billeder og biler. Enjoy!

VAGNation Summer Meet 2018: Galleri 1

[nggallery id=847]

VAGNation Summer Meet 2018: Galleri 2

[nggallery id=848]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.