fbpx

Galleri: Striben Ishøj Summer Meet 2018

Vi tog til industrien i Ishøj, hvor der igen i år var lagt op til Summer Meet

Video: Roak @ YouTube

Masser af sol

Man kan vist ikke sige, at vejret ikke er med os for tiden. Solen bager ned over hele landet, og mens landmændende kæmper for at holde økonomien i top, så foregår der masser af udendørs aktiviteter blandt den anden del af befolkningen. Heriblandt alle de biltosser, som findes rundt om i landet.

Derfor var det med store forventninger, da vi tog til industrien i Ishøj, for at se nærmere på dette års Striben Ishøj Summer Meet 2018.

Biler fra hele landet

Det store biltræf trak biler fra hele landet og fra Sverige. Alt fra gamle klassikkere til nye top moderne sportsvogne kunne man se, på de mange parkeringspladser rundt om i industrien, som var pakket til randen. Over 2600 personer havde tilmeldt sig begivenheden på Facebook, hvorfor der var lagt op til et myller af fede biler, når først det hele gik i gang.

Selvom træffet officielt startede klokken 20:00, var vi allerede derude klokken 18:00. Og her var der allerede mange fremmødte.

Hele træffet foregik forholdsvis roligt, til sent ud på aftenen hvorefter det rykkede videre ud i natten.

Se det store galleri fra dagen, lige her:

[nggallery id=865]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!