fbpx

Galleri: Sportscar Event på Sjællandsringen

Masser af sportsvogne var samlet, da der blev afholdt Sportscar Event på Sjællandsringen

Foto: Christopher Richardt Larsen & PR

Der blev fyret masser af hestekræfter af, da dette års Sportscar Event på Sjællandsringen blev afholdt i Roskilde i weekenden den 3 juni.

Solen var på himlen, og det gav de mest optimale forhold da alt fra tyske sportsvogne til Italienske vidundere satte dækkene i asfalten. Masser af folk var mødt op for at støtte det gode arrangement, som samler penge ind for turene til Børnecancerfonden.

Der blev kørt ca 1.000 ture blandt de godt og vel 1.800 besøgende, og samlet godt og vel 750.000 kroner ind til arrangementet, som foregik frem til klokken 16:00.

Traditionen tro, hev et fedt bilarrangement fede biler til. Så på parkeringspladsen var der også nogle skønheder, som vores fotograf tog med i farten.

Fortsatte på Jyllandsringen
I weekenden den 10-06-2017, blev der afholdt et tilsvarende arrangement i Jylland på FDM Jyllandsringen. Her blev der kørt ca 2.000 ture blandt de cirka 5.000 besøgende, og det samlede intet mindre end 1.900.000 kroner sammen til det gode formål!

LÆS OGSÅ:
JDM Legends bygger klassiske JDM biler

Der var biler i mange forskellige klasser og priser, så hvad end du ville prøve en BMW E46 M3 CSL med 360 hestekræfter til 500 kroner, en Lamborghini Aventador Roadster SV med hele 750 hestekræfter til 1.600 kroner eller den vanvittige Ferrari LaFerrari med intet mindre end 949 hestekræfter til 5.000 kroner, så var der rig mulighed for at komme med ud som passager i netop din drømmebil!

Blandt de helt specielle biler som deltog, var der på Sjællandsringen en Porsche 918 Spyder, Ferrari F12 TDF og en Honda NSX, som blev vist frem for første gang i Danmark.

På Jyllandsringen var de helt specielle biler Porsche 918 Spyder, LaFerrari, Mclaren 675 LT, Mazda MX5 2017, Alfa Romeo C8 og Aston Martin One77.

Du finder meget mere om arrangementet på www.SportscarEvent.dk.

[nggallery id=675]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.