fbpx

Galleri: Sæsonstart i Ishøj 01-04-2016

Der var lagt op til gigantisk biltræf, da sæsonen for alvor blev skudt i gang i Ishøj

Det var både lønningsdag, lunt i vejret og tørt på vejene, da der i aftes blev afholdt sæsonstart i Ishøj. Mere end 1.000 biler og 2.500 mennesker kiggede forbi, som skabte kaos og køer med over 300 biler på næsten alle indfaldsvejene til området.

Træffet bød på masser af nye vinterprojekter, projekter der lige manglede det sidste, samt tons af nye highperformance superbiler. Det tegner til, at 2016 bliver året, hvor standarden for alvor har flyttet sig op af i Danmark.

SE OGSÅ: Nissan GT-R AMS Performance laver folkevandring

Det hele startede klokken 21:00 i Ishøj, men allerede lang tid før start begyndte bilerne at komme ind. Helt ud efter klokken 24 var der stadigvæk aktivitet på pladsen, og under hele begivenheden blev der hygget og sparket dæk, og vist de nye projekter frem. Alt  i alt et meget vellykket arrangement!

Se de næsten 100 billeder fra aftenen i galleriet herunder:

[nggallery id=553]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.