fbpx

Galleri: Sæsonstart i Ishøj 01-04-2016

Der var lagt op til gigantisk biltræf, da sæsonen for alvor blev skudt i gang i Ishøj

Det var både lønningsdag, lunt i vejret og tørt på vejene, da der i aftes blev afholdt sæsonstart i Ishøj. Mere end 1.000 biler og 2.500 mennesker kiggede forbi, som skabte kaos og køer med over 300 biler på næsten alle indfaldsvejene til området.

Træffet bød på masser af nye vinterprojekter, projekter der lige manglede det sidste, samt tons af nye highperformance superbiler. Det tegner til, at 2016 bliver året, hvor standarden for alvor har flyttet sig op af i Danmark.

SE OGSÅ: Nissan GT-R AMS Performance laver folkevandring

Det hele startede klokken 21:00 i Ishøj, men allerede lang tid før start begyndte bilerne at komme ind. Helt ud efter klokken 24 var der stadigvæk aktivitet på pladsen, og under hele begivenheden blev der hygget og sparket dæk, og vist de nye projekter frem. Alt  i alt et meget vellykket arrangement!

LÆS OGSÅ:
RevoZport vil bygge brutal Huracan

Se de næsten 100 billeder fra aftenen i galleriet herunder:

[nggallery id=553]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.