fbpx

Galleri: Sæsonstart 2017 i København

Der var over 1.000 biler i det store industriområde, da sæsonstarten for 2017 for alvor blev skudt i gang!

Det var måske ugens flotteste dag og aften, da der i fredags blev skudt gang i sæsonstarten for biltræf i København, i det store industrikvarter i Ishøj. Mere end 1.000 biler havde fundet vej til de mange parkeringspladser, hvor flere var ankommet op mod tre timer inden den officielle start tid var sat.

Der var spærret flere områder af på parkeringspladserne, da gæster fra Sverige og lignende havde meldt deres ankomst. Alt var kaos. Der var mennesker over alt, trafikken var gået i stå, indfaldsvejene var lange køer og alle steder hvor der kunne klemmes en bil ind, blev der sat én.

Aftenen forløb i bedste stil med masser af god stemning og et hav af fede biler. Alt fra nye Ferrarier, til 90’er performance biler til japanske tunere og en lang række flotte amerikanerbiler. Så der var helt klart lidt for en hver smag! Derudover kunne du også kigge nærmere på elbilen fra True Cousins, som stod under teltet med lys og video. Det er en hjemmelavet el-dragster, som sætter verdensrekorder!

LÆS OGSÅ:
Lister Jaguar LFT-C

Husk at stil din p-skive
På den ene af de mange parkeringspladser hvor gæsterne havde valgt at sætte deres bil, var det åbenbart mod reglerne at parkere, før efter butikkens lukketid. Det betød at en lang række biler fik bøder, da deres p-skiver ikke var sat. Det er værd lige at huske på, til de næste mange weekender hen over sommeren. Det blev dog hurtigt meldt ud på Snapchat, men der var det dog for sent for de fleste.

Der var så mange biler, at vi selv slet ikke nåede at fotografere dem alle. Men vi har i galleriet herunder samlet alle dem, vi trods alt fik taget billeder af. Er din i blandt? – Enjoy!

[nggallery id=649]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.