Galleri: Sæsonafslutning i Ishøj

Hundrede af biler mødte op, da der var sæsonafslutning i Ishøj i weekenden

I weekenden i Ishøj, blev der afholdt sæsonafslutning for biltræf i Københavns området. Flere hundrede biler mødte op, mens der på Facebook var tilmeldt flere tusinde personer. Om dét var årsagen til, at der var et stort politiopbud, ved vi dog ikke – men politi var der meget af, trods af aftenen forløb helt roligt og uden uheld.

Traditionen tro var der trafikkaos og masser af fede biler, da træffet begyndte ved 20 tiden. Oprindeligt skulle det starte klokken 18:00, og der var vi mødt op. Her mødte vi selv en masse deltagere, som allerede var klar til den store aften, som bød på alt fra amerikanerbiler, en ægte Pontiac dragster, masser af japanske Supra og Skylines, tyske performancebiler mm.

Vi nåede slet ikke alle de fede biler som mødte op, men vi fik taget billeder af en hel del af dem. I galleriet herunder finder du vores billeder fra aftenen. Enjoy!

[nggallery id=952]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!