Galleri: Sæsonafslutning i Ishøj

Hundrede af biler mødte op, da der var sæsonafslutning i Ishøj i weekenden

I weekenden i Ishøj, blev der afholdt sæsonafslutning for biltræf i Københavns området. Flere hundrede biler mødte op, mens der på Facebook var tilmeldt flere tusinde personer. Om dét var årsagen til, at der var et stort politiopbud, ved vi dog ikke – men politi var der meget af, trods af aftenen forløb helt roligt og uden uheld.

Traditionen tro var der trafikkaos og masser af fede biler, da træffet begyndte ved 20 tiden. Oprindeligt skulle det starte klokken 18:00, og der var vi mødt op. Her mødte vi selv en masse deltagere, som allerede var klar til den store aften, som bød på alt fra amerikanerbiler, en ægte Pontiac dragster, masser af japanske Supra og Skylines, tyske performancebiler mm.

Vi nåede slet ikke alle de fede biler som mødte op, men vi fik taget billeder af en hel del af dem. I galleriet herunder finder du vores billeder fra aftenen. Enjoy!

LÆS OGSÅ:
TEST VW Scirocco - Når enden er god..
[nggallery id=952]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.